Sve je uuuuuuzasno sporo,gotovo da i ne mice.Sad je doslo do ucitavanja i stoji na 39 min. skoro pola sata.Masina je starija,ali ne bas praistorijska.O cem se radi,o,skupe mudrih?
Instalacioni CD je ispravan.Format je odradjen,ali ucitavanje je uzasno sporo...Gotovo da i ne mice..Ima 256 MB RAM,i 1200 mhz neki proc...Zasto je sve tako usporeno i tesko,da ne riknjava hard ili sta?Imam hiren boot,probacu sa njim da petljam,ali nije optimisticno...Ne obecava mi resenje...
Radio sam dosta krseva sa istom kolicinom rama..Nijedan nije ovako sporo isao.Ni priblizno.Ovo je do neceg drugog.Ali sta,pitam ja vas,sta je u pitanju?Da hard nije na izdisaju,nesto drugo...Kako proveriti,sta ciniti.Eh...
Ne znam da li instaliras XP, pa kroz njega formatiras disk ili formatiras neki drugi disk kroz Win, ali jednostavno cepi quick format. Razlika je: Full- Cekira disk za lose sektore + brise disk Quick- brise disk
Aha, znači dreš mašinen. Ok. Najčešći uzroci pomenutog problema su sledeći: 1. Buđavi sektori na hard disku. Najbolji način da ga proveriš ti je sa programom MHDD (imaš ga na Hirens CD-u) 2. Loš optički uređaj 3. Neispravan ATA kabl. Tipujem na ovo prvo
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.