aman co`ece, kako mozes da trazis ghost, otkud znas da je za tvoju konfiguraciju, nije samo do procesora, potrebni su ti drajveri za chipset i ostale gluposti, sta ti je to cim, ionako se instalira u 2min..
:: Dakle, potreban mi je neki ojadjen win, moze tiny,performance...Bitno je da je u ghostu, tj. .GH :: :: Ako neko ima neki link ka downloadu, moze rapid, torrent- bilo sta :: :: Poprilicno mi je hitno, trebam da ga udenem u neku trojku, a nemam pri ruci nikakvu optiku, a sa USB-a naravno ne moze :: :: Hvala unapred :: :: :: (c) 1982 Sinclair research Ltd
Imam 18 xp-a u compu, ali nemam trenutno optiku, zato i trazim ghost, vecina ce raditi na ovoj trojci.Imam 2 kom ghosta od moje konfiguracije, ali necu da mu turam golem win, treba mi tiny i sl.Inace ima da se skine ghost koji ce raditi na svakoj konfiguraciji, jer su prethodno uninstalisai sistem drajveri pre nego se pravi, zato se i deli preko neta.Posle ce sam pronaci sta mu treba iz .cab-ova koji su u svakom xp-u, za razliku od win98 koji ih posle instalacije ne ubacuje na hard, vec se nalaze na ins. CD-u. Veruj mi da ne bih postavljao temu da imam neko jednostavnije resenje trenutno, a veruj mi bilo je gorih stvari koje sam budzio:) Nasao sam xpSP3, ali bih mu ipak stavio neki tiny koji ne mogu da iskopam.Lako cu ja njega posle doraditi i obrisati drajvere koji mogu eventualno da zablokiraju pri startu win-a...najmanji problem.
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: aman co`ece, kako mozes da trazis ghost, otkud znas da je za tvoju konfiguraciju, nije samo do procesora, potrebni su ti drajveri za chipset i ostale gluposti, sta ti je to cim, ionako se instalira u 2min.. :: :: :: :: Dakle, potreban mi je neki ojadjen win, moze tiny,performance...Bitno je da je u ghostu, tj. .GH :: :: :: :: Ako neko ima neki link ka downloadu, moze rapid, torrent- bilo sta :: :: :: :: Poprilicno mi je hitno, trebam da ga udenem u neku trojku, a nemam pri ruci nikakvu optiku, a sa USB-a naravno ne moze :: :: :: :: Hvala unapred :: :: :: :: :: :: (c) 1982 Sinclair research Ltd
cisto informativno, kako butujes ako nemas optiku? lan sa drugog kompa ili..?
:: Imam 18 xp-a u compu, ali nemam trenutno optiku, zato i trazim ghost, vecina ce raditi na ovoj trojci.Imam 2 kom ghosta od moje konfiguracije, ali necu da mu turam golem win, treba mi tiny i sl.Inace ima da se skine ghost koji ce raditi na svakoj konfiguraciji, jer su prethodno uninstalisai sistem drajveri pre nego se pravi, zato se i deli preko neta.Posle ce sam pronaci sta mu treba iz .cab-ova koji su u svakom xp-u, za razliku od win98 koji ih posle instalacije ne ubacuje na hard, vec se nalaze na ins. CD-u :: Veruj mi da ne bih postavljao temu da imam neko jednostavnije resenje trenutno, a veruj mi bilo je gorih stvari koje sam budzio: :: Nasao sam xpSP3, ali bih mu ipak stavio neki tiny koji ne mogu da iskopam.Lako cu ja njega posle doraditi i obrisati drajvere koji mogu eventualno da zablokiraju pri startu win-a...najmanji problem :: :: (c) 1982 Sinclair research Ltd :: :: :: aman co`ece, kako mozes da trazis ghost, otkud znas da je za tvoju konfiguraciju, nije samo do procesora, potrebni su ti drajveri za chipset i ostale gluposti, sta ti je to cim, ionako se instalira u 2min.. :: :: :: :: :: :: :: Dakle, potreban mi je neki ojadjen win, moze tiny,performance...Bitno je da je u ghostu, tj. .GH :: :: :: :: :: :: Ako neko ima neki link ka downloadu, moze rapid, torrent- bilo sta :: :: :: :: :: :: Poprilicno mi je hitno, trebam da ga udenem u neku trojku, a nemam pri ruci nikakvu optiku, a sa USB-a naravno ne moze :: :: :: :: :: :: Hvala unapred :: :: :: :: :: :: :: :: :: (c) 1982 Sinclair research Ltd
Nece uopste da butuje nego ce da izvadi hdd iskopira ga i startuje windows. Ali ipak bi trebala trojka da ima makar priblizan chipset, intel, sis.... Ja mogu da instaliram na brzinu jedan amd 800 mhz sa sis i da ti pustim image.? Mada je to oko 500-600 mb? tako da sumnjam da moze da se zavrsi pre jednog dana.
Odradim ja to iz mog compa, mogu i iz win-a, preko norton ghost-a.Laganica je to.Hebe me optika, zato se i cimam sa ovim.
@Razmes: Ne treba, kao sto rekoh, odradicu iako nisu priblizni chip setovi, modifikovacu win bez problema, tako da ne trazi krivi drajver i da ne dodje do blokade pri startu. Trenutno skidam neki win SP2, pa ako neko naleti na tiny nek postavi. Ne treba mi Bog zna sta, na tom compu 1ghz+256+128 Sdram ce se samo pustati muzika i po neki Divix, tako da mi nije potreban regularan XP SP3 i sta ti ja znam, dovoljan je tiny bez igde icega jer je hard od 10gb i ima da skljoca 3 sata dok neucita kojekakve gluposti sto mu sigurno nece koristiti, a da regularni win ojadjujem i gasim servise koje mu nece trebati, kako bi ubrzao podizanje i rad win-a, brrr, a i ne znam koji je servis potreban...jbg.Oduzece mi kilo vremena i zivaca:( Pozz!
P.S. Da ne ulazimo, sta, gde, kako, zasto, ako neko ima ili je mozda koristio i zna de da skinem tiny ili prerformance win.gho bio bih mu zahvalan, jer trenutno druge alternative nemam.
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: cisto informativno, kako butujes ako nemas optiku? lan sa drugog kompa ili.. :: :: :: :: Imam 18 xp-a u compu, ali nemam trenutno optiku, zato i trazim ghost, vecina ce raditi na ovoj trojci.Imam 2 kom ghosta od moje konfiguracije, ali necu da mu turam golem win, treba mi tiny i sl.Inace ima da se skine ghost koji ce raditi na svakoj konfiguraciji, jer su prethodno uninstalisai sistem drajveri pre nego se pravi, zato se i deli preko neta.Posle ce sam pronaci sta mu treba iz .cab-ova koji su u svakom xp-u, za razliku od win98 koji ih posle instalacije ne ubacuje na hard, vec se nalaze na ins. CD-u :: :: Veruj mi da ne bih postavljao temu da imam neko jednostavnije resenje trenutno, a veruj mi bilo je gorih stvari koje sam budzio: :: :: Nasao sam xpSP3, ali bih mu ipak stavio neki tiny koji ne mogu da iskopam.Lako cu ja njega posle doraditi i obrisati drajvere koji mogu eventualno da zablokiraju pri startu win-a...najmanji problem :: :: :: :: (c) 1982 Sinclair research Ltd :: :: :: :: :: aman co`ece, kako mozes da trazis ghost, otkud znas da je za tvoju konfiguraciju, nije samo do procesora, potrebni su ti drajveri za chipset i ostale gluposti, sta ti je to cim, ionako se instalira u 2min.. :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Dakle, potreban mi je neki ojadjen win, moze tiny,performance...Bitno je da je u ghostu, tj. .GH :: :: :: :: :: :: :: :: Ako neko ima neki link ka downloadu, moze rapid, torrent- bilo sta :: :: :: :: :: :: :: :: Poprilicno mi je hitno, trebam da ga udenem u neku trojku, a nemam pri ruci nikakvu optiku, a sa USB-a naravno ne moze :: :: :: :: :: :: :: :: Hvala unapred :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: (c) 1982 Sinclair research Ltd
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.