Od jutros kada pokusam da upalim google chrome nema reakcije nikakve, nece da se ukljuci. Dali pokusao iz program filesa ili iz starta ili iz tab bara nece nikako. Reko ajd da ga uninstal, ali ni to nece, bas nista se ne desava. Procesor se uopste ne opterecuje, stoji na 0%.
Svi drugi OS rade odlicno a sistem je WinXPSP3.
Kako da pronadjem favorite da ih ubacim u mozilu? Sta raditi dalje?
Ovde ti se nalaze favoriti i ostalo, samo se plasim da ih nisi pregazio novom instalacijom.Trebao si pre instalacije da bekapujes, mada su mozda jos tu.Instalisi Operu,fala!
C:\Documents and Settings\UserXP\Local Settings\Application Data\Google\Chrome\User Data\Default
P.S. Predlozice ti i firefox, ali ignorisi
Edit:Sad vidoh da ces da koristis mozilu, ali moja preporuka ti je Opera:)
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: :: :: :: Isao sam install i uspelo je :: :: Medjutim sad nemam ni favorite ni sifre :: Samo kad bi ih nasao da prebacim u mozilu i definitivno ce ici uninstal CHROME
Nemas zato sto trebas da cekiras u folder/options `show hidden files and folders`
:: C:\Documents and Settings\UserXP\Local Settings\Application Data\Google\Chrome\User Data\Defaul :: :: :: to nemam lo :: :: ima :: :: C:\Users\Administrator ali su tu samo my pictures i tako to samo 4 stavke
Mislim da ne moze, nisu isti fajlovi.Mozda postoji neki konverter ili slicno, stvarno ne znam.Nesto kontam, ako nemas bukmarkove i pasworde u chrome-u, onda si ih sigurno izbrisao.Otvori taj hrometov bukmark sa notepad-om i vidi sta imas unutra, pogledaj i velicinu samog fajla, jer mora biti veci od nekih 600bytes-a koliko iznosi default, oli ti prazan.
:: Odatle ne mogu da uvezem favorite u mozilu... :: ::
Nema na cemu, super sto je operacija hrom uspela:)
:: :: Sredio sam favorite nasao sam kada sam ukljucio hiden files and folders, HVALA T :: :: Favorite sam prebacio u mozilu jedan po jedan copy-paste :: :: Opera mi se nesto nesvidja i sporije mi radi i od chroma i jos vise od mozile :: ::
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.