Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Operativni sistemi i sistemski programi
Upgrade Mreze!!!
STRANA 1 OD 1
scientist Upgrade Mreze!!! 20.01.2011. 14:35 T32896

status: user
broj poruka: 488
Pozdrav svima!

Pasce upgrade sa xp-a na 7-cu na jednoj maloj lokalnoj mrezi, pa mi recite sledeca iskustva:

U kojoj meri ce 7-ca raditi sa svojim default driver-ima na starijim racunarima (u slucaju da proizvodjac ploce ili grafike nije napravio driver).
Mreza ce biti sastavljana verovatno od svih verzija 7-ce od startera do pro.

Pozdrav jos jedamput!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Mixx ... 20.01.2011. 16:11 #285734

broj poruka: 2931
da li ce win prepoznati hardver, zavisi od toga da li ima integrisan drajver koji je napravio proizvodjac (ili neko treci za njegov racun). microsoft verovatno nije. ako je rec samo o plocama (tu mislim na cipset) i grafikama, win7 prepoznaje sve bez problema. probleme ocekuj kod periferija za koje vise ni proizvodjac ne daje podrsku. ako je mreza ima pristup netu, opusteno

scientist ... 20.01.2011. 17:06 #285761

broj poruka: 488
Periferije sam proverio, za njih imam podrsku. Problem mi je chipset, tj. ploce, mislio sam da cu morati da otvaram sve racunare ali mislim da si u pravu, izgleda da necu.

Hvala jos jedamput.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs