Nikada u zhivotu nisam instalirao nikakav driver za isti. Chak sam radio jednom ili dvaput radio hard reset, koji , pretpostavljam da znash, ga vraca na `factory defaults`, pa opet nisam konfigurisao modem.
To vazhi i kad sam imao samo modem, i posle sa 340g router, i sad kada imam pored toga i switch (sva tri koristim).
EDIT: USB nije uziman u obzir zbog svojevremenih pricha o spaljivanju rachunara preko sbb usb modema.
Anti-depressives controlling tools of your system Making life more tolerable
Poshto mi niko nije odgovorio skoro dva sata, probao sam opet na LAN i proradila je. Videcemo da li ce tako i kod pravog vlasnika.
Hvala Bax, mozda opet zatreba, izgubio sam original disk.
e, drz` da ti ga nabijem!
:: Pretpostavio sam da je tako kad sam prochitao equinoxe-ov potpis :: :: @Jebiveta :: A zashto ne okachish modem na mrezhni port :: :: Anti-depressives controlling tools of your syste :: Making life more tolerabl :: :: :: :: :: :: :: :: :: Drajver ti treba samo ako ćeš da povežeš modem i računar USB kablom.
Što ne reče odmah šta je u pitanju, kad premestiš taj njihov jebeni modem na drugi komp moraš da ga resetuješ pa ga ostaviš desetak minuta tako da se sabere. - što ti je xenox u onoj temi indirektno i rekao.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
:: Evo zasht :: http://www.pcberza.rs/forum/topic.php?topid=32634&forid=19&katid= :: :: Poshto mi niko nije odgovorio skoro dva sata, probao sam opet na LAN i proradila je :: Videcemo da li ce tako i kod pravog vlasnika :: :: Hvala Bax, mozda opet zatreba, izgubio sam original disk ::
Raic, nishta nije uspevalo, chak sam premeshtao pci karticu u drugi slot, gasio modem po ceo minut da se osvezi i ostale kombinacije. Jedino nisam probao to sa 10minuta, iako mislim da je to mnogo vremena. Puno puta sam povezivao i odvezivao modeme, rutere, kartice, zichne i bezichne ali me ova situacija stvarno iscimala.
e, drz` da ti ga nabijem!
:: Što ne reče odmah šta je u pitanju, kad premestiš taj njihov jebeni modem na drugi komp moraš da ga resetuješ pa ga ostaviš desetak minuta tako da se sabere :: - što ti je xenox u onoj temi indirektno i rekao :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x2GB Kingston HyperX - 5850 Toxic - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: :: :: Evo zasht :: :: http://www.pcberza.rs/forum/topic.php?topid=32634&forid=19&katid= :: :: :: :: Poshto mi niko nije odgovorio skoro dva sata, probao sam opet na LAN i proradila je :: :: Videcemo da li ce tako i kod pravog vlasnika :: :: :: :: Hvala Bax, mozda opet zatreba, izgubio sam original disk :: :: ::
Da si duboko udahnuo, sočno ispsovao prvi red na sahrani onom ko je napravio tv kartu i otišao da popiješ jedan produženi nes sa viskijem video bi po povratku da ti se problem rešio sam od sebe.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
:: Raic, nishta nije uspevalo, chak sam premeshtao pci karticu u drugi slot, gasio modem po ceo minut da se osvezi i ostale kombinacije :: Jedino nisam probao to sa 10minuta, iako mislim da je to mnogo vremena. Puno puta sam povezivao i odvezivao modeme, rutere, kartice, zichne i bezichne ali me ova situacija stvarno iscimala ::
:: Znam :: :: Da si duboko udahnuo, sočno ispsovao prvi red na sahrani onom ko je napravio tv kartu i otišao da popiješ jedan produženi nes sa viskijem video bi po povratku da ti se problem rešio sam od sebe :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x2GB Kingston HyperX - 5850 Toxic - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: :: :: Raic, nishta nije uspevalo, chak sam premeshtao pci karticu u drugi slot, gasio modem po ceo minut da se osvezi i ostale kombinacije :: :: Jedino nisam probao to sa 10minuta, iako mislim da je to mnogo vremena. Puno puta sam povezivao i odvezivao modeme, rutere, kartice, zichne i bezichne ali me ova situacija stvarno iscimala :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.