Drugari uzeo sam sledecu kofiguraciju pa me interesuje koji OS da stavim. AMD Athlon II x4 640 boxed 2x2gb dd3 1333 cl9 powercoloc hd 5770 1gb ddr5 500gb hdd dvd/rw 550w lc6550 super silent.....
Win xp x64, vista x64, win 7 x64 e, drz` da ti ga nabijem!
:: :: Drugari uzeo sam sledecu kofiguraciju pa me interesuje koji OS da stavim :: AMD Athlon II x4 640 boxe :: 2x2gb dd3 1333 cl :: powercoloc hd 5770 1gb ddr :: 500gb hd :: dvd/r :: 550w lc6550 super silent.... ::
win7 64bit je malo glomazniji (zahtevniji), ali moze da koristi svih 4gb memorije za razilku od win7x86 koji je `laksi` ali koristi oko 3,2gb. plus, lakse se nalaze x86 driveri za starije uredjaje, tako da i to treba uzmes u obzir.
Znaci samo win 7x64 i nista drugo. Zahvaljujem drugari
kumplung,ajnslag,sofer-sajbna,kurbla,gurtna,rotor,stator, felna,rikverc,karter,sajtna,alnaser i karburator. Retrovizor, cincilator,pakna,ventil i ratkapna,bobina,akumulator,auspuh, lamela,klap
Verovao ili ne konfa me je kostala 350e bez poreza a 425e sa porezom u Wieni. Ovde ta konfa u gigatronu kosta oko 700e
kumplung,ajnslag,sofer-sajbna,kurbla,gurtna,rotor,stator, felna,rikverc,karter,sajtna,alnaser i karburator. Retrovizor, cincilator,pakna,ventil i ratkapna,bobina,akumulator,auspuh, lamela,klap
A ovde u emmi-ju te ista takva sa sve xigmatek asgard i chieftec 500w izađe 46,000, džabe si se cimao do Beča. Bože ne daj da ti rikne nešto, pu pu daleko bilo, iscimao bi se opako za garanciju.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Isto sam kuciste uzeo. Bio sam na odmoru kod caleta pa reko da uzmem tamo kad mi je vec na dohvat ruke xexexxe :) Josh da nadjem win 7 x 64 pa da ga zvanicno koristim lo. sad mi stoji onako bzvz lol
:: Verovao ili ne konfa me je kostala 350e bez poreza a 425e sa porezom u Wieni. Ovde ta konfa u gigatronu kosta oko 700 :: :: kumplung,ajnslag,sofer-sajbna,kurbla,gurtna,rotor,stator :: felna,rikverc,karter,sajtna,alnaser i karburator. Retrovizor :: cincilator,pakna,ventil i ratkapna,bobina,akumulator,auspuh :: lamela,kla :: ::
da krajnost bude jos bez kraja, uzmi lepo live windows xp sa hirens boot-a i furaj to, nema instalacije, nema mucenja, i ne moz` se pokvari ili ubuntulive pa biraj
:: Samo Windows ME... x :: _________________________________________________________ :: Velg Bort Livet :: ::
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.