Bila tema skoro(pre 2-3 nedelje),ovaj ili onaj os,xp ili 7.Bas sam spominjao sp 1 na wm 7,i evo ga! Cekamo 2 i 3 i prelazimo na 7 ! Brzo ce to oni,naucili lekciju od xp-a,a i slusaju glas naroda momci iz Richmonda,nije im usla voda u usi.Uostalom videcemo,meni xp sp3 radi ko sat. Pozdrav
Sabio sam mu i KB971033 aka WAT (Windows Activation Technologies), baš da vidimo šta će da bude. Ne radi on posao odmah, eno ga u Task Sheduleru, verifikovaće ga kad se njemu hoće.
Pazi stvarno. E, sad me je duboko razočarao. Mogu da mu oprostim ljubav prema nVidiji i sve uvrede na račun AMD-a/ATi-ja, ali eksploder... To vala ne mogu.
Poruka za FSamira, `ako je nije vidjea`, nek ode do ...
16.01.2011. 22:45
status: user broj poruka: 1187
Ili evo mu tu, ako je tu...?
` tata02,ovdje Miljenkin supruznik.Mnogo se nesta iscudjavas a ljikujes.Ljikujes li ti to?!? A za doticna FSamira ima da recem da cu ga vec nac.Da razmijenimo,kako on veli,teljefonista,pregljede i pogljede.Nek se on nista ne sekira jadan.Sve ce da uredimo! A i tebe tata02,ka da nijesi otac.Sram te biljo.Da se sramijes!`
Re: Poruka za FSamira, `ako je nije vidjea`, nek ode do ...
16.01.2011. 22:49
status: user broj poruka: 845
Hahaha!
:: Ili evo mu tu, ako je tu... :: :: :: tata02,ovdje Miljenkin supruznik.Mnogo se nesta iscudjavas a ljikujes.Ljikujes li ti to?! :: A za doticna FSamira ima da recem da cu ga vec nac.Da razmijenimo,kako on veli,teljefonista,pregljede i pogljede.Nek se on nista ne sekira jadan.Sve ce da uredimo :: A i tebe tata02,ka da nijesi otac.Sram te biljo.Da se sramijes! :: :: :: :: :: `There`s someone in my head, but it`s not me! :: ::
Re: Poruka za FSamira, `ako je nije vidjea`, nek ode do ...
16.01.2011. 22:56
status: user broj poruka: 4228
Pozdrav!
Vlada
:: Ili evo mu tu, ako je tu... :: :: :: tata02,ovdje Miljenkin supruznik.Mnogo se nesta iscudjavas a ljikujes.Ljikujes li ti to?! :: A za doticna FSamira ima da recem da cu ga vec nac.Da razmijenimo,kako on veli,teljefonista,pregljede i pogljede.Nek se on nista ne sekira jadan.Sve ce da uredimo :: A i tebe tata02,ka da nijesi otac.Sram te biljo.Da se sramijes! :: :: :: :: :: `There`s someone in my head, but it`s not me! :: ::
:: :: :: Pozdrav :: :: Vlad :: :: :: Ili evo mu tu, ako je tu... :: :: :: :: :: :: tata02,ovdje Miljenkin supruznik.Mnogo se nesta iscudjavas a ljikujes.Ljikujes li ti to?! :: :: A za doticna FSamira ima da recem da cu ga vec nac.Da razmijenimo,kako on veli,teljefonista,pregljede i pogljede.Nek se on nista ne sekira jadan.Sve ce da uredimo :: :: A i tebe tata02,ka da nijesi otac.Sram te biljo.Da se sramijes! :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: `There`s someone in my head, but it`s not me! :: :: :: ::
:: U cemu je fazon?? :: :: ASUS P5Q PR :: Q9550 & HYPER 212= 4.0GH :: 2X2GB KINGSTON 1066MHZ TELL H :: SAMSUNG F1 750GB & F2 1.5 T :: GAINWARD GTX 460 1GB `GS` - OC - GL :: OCZ 600W SX :: COOLER MASTER 690 II ADVANCE :: SAMSUNG T22 :: LOGITECH X-54 :: A4 TECH G800 & X-75 :: :: :: :: :: :: :: Pozdrav :: :: :: :: Vlad :: :: :: :: :: Ili evo mu tu, ako je tu... :: :: :: :: :: :: :: :: :: tata02,ovdje Miljenkin supruznik.Mnogo se nesta iscudjavas a ljikujes.Ljikujes li ti to?! :: :: :: A za doticna FSamira ima da recem da cu ga vec nac.Da razmijenimo,kako on veli,teljefonista,pregljede i pogljede.Nek se on nista ne sekira jadan.Sve ce da uredimo :: :: :: A i tebe tata02,ka da nijesi otac.Sram te biljo.Da se sramijes! :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: `There`s someone in my head, but it`s not me! :: :: :: :: :: ::
lebac ti jebem ili nas mina66 loži ili je ovo stvarno njen čovek...
a ti tata02 šta se smeješ, i treba da te rokne ...pa kad ostaviš mladu udovicu onda će ona malo ovde na forumu...da razgovara sram te bilo ima da te lovi kao zver kroz šumu i kada te uvati ima da te odere kao zeca i tebe i svakog ko koristi nelegalan Windows
Ajoj, umreću od smeha! Pa što mene da rokne, nisam joj ja tražio broj telefona nego ti! Dragi naš supružniče, prilikom donošenja odluke koga da rokneš, molim te da uzmeš u obzir da sam otac maloletnog deteta koga tek treba da izvedem na pravi put i da od njega napravim dobrog čoveka a da moja supruga neće moći sama to da uradi. Još uzmi u obzir da planiram još dece tako da rokni FSamira! On je najveći švaler na Berzi, žena će ti biti mirna a još i dece nema. Pozdrav! :: :: @Mortifica :: ima :: :: lebac ti jebe :: ili nas mina66 loži ili je ovo stvarno njen čovek.. :: :: a ti tata02 šta se smeješ, i treba da te rokn :: ...pa kad ostaviš mladu udovicu onda će ona malo ovde na forumu...da razgovar :: sram te bil :: ima da te lovi kao zver kroz šum :: i kada te uvati ima da te odere kao zec :: i tebe i svakog ko koristi nelegalan Window :: ::
I meni isto, majke mi! Ovako se nisam smejao još od filma Glup i Gluplji ili, kako su ga ovde preveli, Glupan i Tupan! Pozdrav!
:: Vilice me zabolese od smeha,suze mi idu.. :: :: `ima da te lovi kao zver kroz šum :: i kada te uvati ima da te odere kao zec :: i tebe i svakog ko koristi nelegalan Windows :: :: :: :: `There`s someone in my head, but it`s not me! :: ::
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.