Pozdrav. Sa svojom konfiguracijom koju vidite sam instalirao Vista Ultimate. Za sada je sve ok osim par nekih sitnica. Jedna od krupnijih stvari je ta sto sam ja navikao na overklokovanu graficku kartu. Instalirao sam neke vista drivere za nju (cini mi se 100.51, skinuo sam ih sa Guru3D) medjutim tamo (u nvidia control panelu) ne postoji opcija da se podese clockovi a help mi kaze da se to sada radi programom nTune 5. Takodje Riva Tuner ne prepoznaje graficke drivere pa mi i ne daje opciju za overclock, sto me navodi na pomisao da Riva Tuner ne sljaka pod Vistom. Interesuje me da li neko zna nacin da overklokujem graficku i da li zaista moram da skidam nTune (50MB a ja na dial-up-u ): A koje drivere za graficku vi ljudi korstite u visti? (Mislim na one koji nemaju GF 8800 :)
Skinuo sam nTune i sada mi se javlja sledeci problem: Kada hocu da pokrenem nVidia control panel komp mi nekoliko puta kaze `nTune Server: caution you do not have administrator privilege to execute this aplication`, a onda mi se otvori control panel sa starim opcijama (3d settings i display). Nigde nemam opciju performance kao sto pise u uputstvu za nTune. Sta se desava? Napominjem da sam ja instalirao windows i da je moj administratorski password. Takodje moj user account je potpisan kao administrator.
Brate,ja sam koristio n-tune i to je toliko nestabilan program da ne vredi pokusavati.Neka stara verzija mi je iole i radila,a ostale su samo `zakucavale` sistem.
A moze i da ti napravi losu optimizaciju.
Kratko i jasno,problem je i sa samim programom,a i vista je `mlada` i bagovana,uostalom,najavljen je vista SP1 do kraja godine.
PS nadji neki internet caffe,i ponesi flash memoriju,pa skini sta hoces,nemoj da skidas bezveze na dial-up-u.
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647111. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.