Da li neko zna kako da resim ovaj problem. Upalim komp,prodje windows znak kad ucitav,ugasi ekran upali i pojavi se welcome znak i kursor moze da se promeni i dalje nece da pali,tako stoji. Isto je i kad probam safe mode,last good conf... To se sve desilo posle instalacije ftp klijenta. Ako neko zna...
Kada ti pokaze welcome i kad mozes da pomeras misa,probaj da upalis task manager(CTRL+ALT+DEL).Meni je tako par puta na razlicitim masinama zabadao win na pocetku i to mi je uvek pomoglo ali ne mora da znaci 100%.Ili probaj da podesis BOOT SA CD-a,ubaci WIN XP boot disk i pokreni ga.Imas opciju repair existing instalation.Ako ni to nece...baj-baj windows...gazenje sistema i reinstalacija. Fujitsu Siemens Amilo Pi 2540 T2300 1.6 ,2GB DDR2/800,HDD WD 250gb,Ati Mobility Radeon HD2400-POKOJNI ATI,BOG DA MU DUSU PROSTI-DANAS MU DAJEMO 40 DANA.
pokusaj sa ALT+F4 ili CTRL+ALT+DEL mozda je sat zakuco..tako da izbaci error ali da ga ne vidis..tek kad to pritisnes izbaci greski..pritisni OK..i trebalo bi da prodje..
Ako nece nista od toga onda ti reinstalacija ne gine,ali prvo zakaci taj hard kod nekoga, prebaci podatke na drugu particiju i onda reinstall. Fujitsu Siemens Amilo Pi 2540 T2300 1.6 ,2GB DDR2/800,HDD WD 250gb,Ati Mobility Radeon HD2400-POKOJNI ATI,BOG DA MU DUSU PROSTI-DANAS MU DAJEMO 40 DANA.
:: Ako nece nista od toga onda ti reinstalacija ne gine,ali prvo zakaci taj hard kod nekoga, prebaci podatke na drugu particiju i onda reinstall :: Fujitsu Siemens Amilo Pi 2540 T2300 1.6 ,2GB DDR2/800,HDD WD 250gb,Ati Mobility Radeon HD2400-POKOJNI ATI,BOG DA MU DUSU PROSTI-DANAS MU DAJEMO 40 DANA :: ::
Ako nema drugi komp u kuci svejedno ce morati da ode negde da skine bilo koji program pa da sa njim prebaci podatke,a kad vec ide lakse je(barem po meni-brze) da ponese hard i prebaci,vrati se i fljusne C particiju.Da li ce da prebaci podatke programom,prebacivanjem harda,telepatijom,... nije bitno.Problem je da ne moze u win da udje i ja mu savetujem reinstalaciju jer ja to radim kad pocne stalno da me #ebe windows. Fujitsu Siemens Amilo Pi 2540 T2300 1.6 ,2GB DDR2/800,HDD WD 250gb,Ati Mobility Radeon HD2400-POKOJNI ATI,BOG DA MU DUSU PROSTI-DANAS MU DAJEMO 40 DANA.
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.