PONOVICU STA SE DESAVALO !!! Moze li mi neko reci sta bi moglo da bude u pitanju. Sinoc mi je nestalo struje na kratko dok je komp bio upaljen i nakon toga pri podizanju komp trazi da se odabere SAFE MOD ili NORMAL i ostale one opcije, medjutim sta god se izabere doje do ucitavanje i kod windows wolcome screen-a se resetuje komp i opet trazi isto i tako u krug.
POSLE RAZNIH PREDLOGA UCINJENO JE SLEDECE - stavljen drugi ATA HDD - stavljen drugi DVD - stavljeni drugi ATA kablovi - proban drugi disk Windows XP
Pocne instalacija Win, i svaki put na pocetku instalacije SETUP IS COPYNG FILE TO DISK UVEK i na TACNO 7% kad treba da kopira fajl DRIVER.CAB ili DRIVER.SYS zaboravio sam koja je ekstenzija javi da nemoze da kopira taj fajl. ako se fajl preskoci onda kasnije javi jos 5-6 fajlova koje nemoze da kopira (UVEK ISTI FAJLOVI) i na kraju nemoze ni da uradi instalaciju !!! ANY HELP !!!
Probaj instalaciju još jednom, ali nek su ti HDD i DVD na istoj ATA grani kao master i slave. Ako neće, povadi sve kartice iz računara ako ih ima i pogasi sve uređaje iz BIOSa koji mogu (zvuk, LAN,...) i ostavi samo 1 memorijski modul unutra. Ako to ne pomogne, ploča je neispravna.
Mislis da HDD i DVD idu na isti kabal ?, probacu. Jas sam bio ubedjen da je HDD ali nije. A sto se tice kartica nema ama bas nista, int.grafika i jedam mem.modul stari je komp.
Moguće da je zveknula ploča. Lociraj na istoj mrežnu i zvučnu kao i super io čip, vidi da ti neki nije vidno izgoreo ili jednostavno pipni ga rukom. Ako se opečeš onda je to to .
probao kabal na istoj grani i nece, isto ! Jebige verovatno je ploca ili je to vec posao za agenta Moldera.Hvala u svakom slucaju, SRECAN BOZIC, SVE NAJBOLJE
Da nije memorija, ako je bila manuelno setovana, mozda je izgubila podesavanja pa se desava restart, a mozda je postala i neispravna mada manja verovatnoca. Napisi konfiguraciju pa da razmatramo problem.
ja bih probao sa drugim napajanjem...nedavno sam imao slucaj slican tvom...komp krene da ocitava sistem...i samo se vrti u krug...kad sam zamenio napajanje poceo je da radi normalno
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.