Skinuo sam mortal kombat za ps3 i sad mi treba emulator da bi ga igrao na pc-u.Neznam koji da skinem posto znam da ima i nekih koji nerade,a ako je neko vec igrao nek mi da linkove da skinem ako moze.
E bre prijatelju,jos dobro ne funkcionisu emulatori za Playstation 2 a ti trazis za PS3.Rano je za to,a mislim da i hardware iz prosecnih PC-a ne moze da pokrene bilo koju PS3 igru.Pozdrav.
bar uskoro(2-3 godine) dok se ne isfura ps3 jbg!Pa ako vam je zapelo kupi ga za 300e umesto sto toliko dajete za grafiku i ne mislis!!! AMD Athlon II X4 630 3,57ghz 1,39v stock
Asus M4A785TD-V-EVO
Mushkin 2x2 gb 2000mhz
Gigabyte GTX 260OC 684/1368/2200 121gb/s XIGMATEK Go Green 700W 80Plus
Sad si se pocastio virusima skidajuci fake emulator,brisi to! PS3 emulator ne postoji,kao ni za 360,moce da se ocekuje tipa za 3-4 godine,kad se pojave nove generacije konzola. Trenutno postoji PCSX2 PS2 emulator na kojem radi veliki broj igara,zadnje verzije su odlicno ispeglane ali ne i preterano optimizovane,sto znaci ako nemas racunar od 400e+ mozes da zaboravis i na njega.Nemoj pogresno da shvatis,igre za PS2(kao i za PS3) za danasnje standarde nisu uopste zahtevne,samo je veoma tesko optimizovati emulaciju same konzole jer se bazira na drugacijoj arhitekturi i princip pokretanja igara unutar cipa je drugaciji.
npr.Playstationov trojezgarni procesor nije nikakvo svetsko cudo,cak bi ga i obican i5 ispeglao,samo je stvar u arhitekturi,zato i Playstation jeste samo za multimediju i igre,da je stvar drugacija,Sony bi ga odavno prodavao kao Brand Desktop univerzalno resenje ili alternativa PC-u,slicno kao sto to radi Mac,iako je on druga prica zbog svoje paprenosti...
Pri pravljenju PS3 igara,sve se odvija na High-end serverima(veoma mocnim) zatim se to portuje i prilagodjava hardveru PS3-a.
Snaga savremenih racunara rapidno raste,dok konzole tapkaju u mestu,usporavajuci graficki razvoj igara. Da li se u skorije vreme pojavila igra sa grafikom koja je drasticno bolja od Crysisa iz 2007....sada je 2011...
raicu,pazi,na C2D E6600 dobijam 20 FPS u God of War-u sto nije bas igrivo,nema bagova ali je zato sporo do moga,zato je nisam ni igrao.. Sad cemo da vidimo kako ce Sandy da se nosi sa PCSX2..
:: Skinuo sam mortal kombat za ps3 i sad mi treba emulator da bi ga igrao na pc-u.Neznam koji da skinem posto znam da ima i nekih koji nerade,a ako je neko vec igrao nek mi da linkove da skinem ako moze ::
Rekoh većina igara, ne sve. Odigrao sam ih prilično na matorom athlonu 5000+, uglavnom može da se namesti da ide ok, neke koje sam probao i baš nisu htele su castlevania, soul calibur, GT4... moguće da bi na jačem dualu išlo ili na novijoj verziji emulatora.
Ništa ne košta da se proba ide li, i7 je lepo imati za to ali uglavnom daleko od toga da je neophodan.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
:: raicu,pazi,na C2D E6600 dobijam 20 FPS u God of War-u sto nije bas igrivo,nema bagova ali je zato sporo do moga,zato je nisam ni igrao. :: Sad cemo da vidimo kako ce Sandy da se nosi sa PCSX2. ::
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.