Moze li mi neko reci sta bi moglo da bude u pitanju. Sinoc mi je nestalo struje na kratko dok je komp bio upaljen i nakon toga pri podizanju komp trazi da se odabere SAFE MOD ili NORMAL i ostale one opcije, medjutim sta god se izabere doje do ucitavanje i kod windows wolcome screen-a se resetuje komp i opet trazi isto i tako u krug. Hvala
Da li imas pristup BIOS-u?Da li si probao da resetujes plocu?Da li su ti i CD/DVD/DVD-RW i HDD uredno prepoznati u BIOS-u?Da li si probao da ga iskljucis iz mreznog napajanja neko vreme?Da li se radi o SATA HDD-u?Da li si probao da promenis data kablove?
100% bootabilan i jedan i drugi CD, namesteno u biosu CD first boot device, Pa prilikom kao butovannja nepojavljuje se nista samo ona crtica blinka malo i onda krece ono
:: 100% bootabilan i jedan i drugi CD, namesteno u biosu CD first boot device :: Pa prilikom kao butovannja nepojavljuje se nista samo ona crtica blinka malo i onda krece on ::
HDD je ATA a vidi ga u BIOSU a trenutno nemogu tako brzo da pozajmim HDD. Probao sam da iskljucim HDD i DVD i vratio i isto al nemam hirens tako da sam probao opet windows
Znaci nece uopste da bootuje sa CD-a stalno se vraca na ono sranje i resetuje.Kablovi i ostalo nista nije dirano jer kazem sinoc je komp radio do nestanka struje tako da ru nista nije cackano. Graficka karta je integrisana.
Ček, piše li ti uopšte ono `press any key to boot from cd` Da li ti piše u biosu tačno ime tvog dvd-ja kad ideš na listu ide devices ili neke škrabulje?
Da li si probao da butuješ sa cd-a preko boot selectora, koje god to dugme bilo za tvoju ploču, F12, F10, F4, F8?
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
:: HDD je ATA a vidi ga u BIOSU a trenutno nemogu tako brzo da pozajmim HDD :: Probao sam da iskljucim HDD i DVD i vratio i isto al nemam hirens tako da sam probao opet window :: :: ::
Pa nije ostalo mnogo izbora. Probaj drugi ATA kablić sa još nekim bootabilnim CD-om, ako ne upali moraćeš da nađeš drugi ATA DVD drajv da ga probaš. Ako ni on neće, crko ti ATA kontroler na ploči i možda još što-šta.
:: Pa nije ostalo mnogo izbora. Probaj drugi ATA kablić sa još nekim bootabilnim CD-om, ako ne upali moraćeš da nađeš drugi ATA DVD drajv da ga probaš. Ako ni on neće, crko ti ATA kontroler na ploči i možda još što-šta ::
Tako da onda svakako mogu da pomognem.Ne smatram da je maticna produzetak muskosti...Jbg. Otud takvo pitanje...Da li bi se, ako se to ispostavi tacnim, servicepc zvao ginekologom?He,he...Salim se...Ne zameri.
`There`s someone in my head, but it`s not me!` `There`s someone in my head, but it`s not me!` `There`s someone in my head, but it`s not me!` `There`s someone in my head, but it`s not me!` `There`s someone in my head, but it`s not me!` `There`s someone in my head, but it`s not me!` `There`s someone in my head, but it`s not me!`
Na disku ti se javerovatnije pojavio Pending sektor koji je nastao u trenutku kada je nesto sotem upisivao na disk, a nestalo je struje. To se moze resiti HDD regeneratorom ili nekim drugim softverskim alatom za HDD. Ne verujem da ti je otisao kontroler na ploci i ako ti citac ne funkcionise, jer postoji velika verovatnoca da je on neispravan. Znaci sutra disk pod misku pa kod nekog drugara koji ima hirens CD i pokusaj da `ispeglas` disk.
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.