E ovako..Drugaru sam sastavio komp, instalirao win7 32 bit instalirao sve drajvere i resili mi da probamo neku igricu :) Prvo smo instalirali NFS Shift koji je zabadao na samom pocetku pri ucitavanju. Misleci da je losa igrica ili krek sledece sto smo instalirali je originalni NFS carbon. Iz igrice izadje za sekund i na ekranu se pojavi application has stopped working. stavio sam i starije GPU drajvere posto su mene zezali 260.99 pa sam pomislio da mozda i njega muce...Ali opet isto.Probao je on posle jos neke igrige ali ni jedna ne radi...Pomoc??? konfiguracija: MB MSI 870A-G54 CPU Athlon x4 640 RAM EXCELERAM 4GB (2x2GB) 1600MHz DDR3 Black Sark E30101B GPU GeForce GTX 460 1GB Hawk Talon Attack HDD samsung F3 1 TB i napajanje je valjda chiftec CFT od 650w ne secam se tacno
stavi win 7 x64 jer kao sto rece kolega 32 bit ne vidi dalje od 3,25gb.Ako problem ostane probaj sa jednim pa sa drugim modulom memorije posebno.Mozda je memorija-verovatno.Drugo cpuz pa pogledaj sta i kako ti je bios namestio na frekfencije i napone u odnosu na ono sto proizvodjac cpu i rama preporucuje.Trece downklokuj cpu i ram pa probaj mozda su i oni prefurali fabricki klok.Probaj i tu gtx 460 ako je klokovana da je malo spustis cisto da ispipas stvari.Ali grafa bi zakivala a to not responding je memorija garant. AMD Athlon II X4 630 3,57ghz 1,39v stock
Ta reška što izbacuje najviše vuče na grafičku, probaj da očistiš drajvere sweeperom pa staviš starije. Updejtuj directX, vc++ i ostale zajebancije takođe.
Ako ne ni to, nosi grafičku kod sebe da probaš.
Nema veze što je windows 32-bit, neće da pravi problema zato što ne vidi svu memoriju, on koristi ono što mu je na raspolaganju.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
stavio sam win7 32 bit koji kod mene radi vec godinu dana a i nisam imao x64 pri ruci. Imao sam malo vremena pa nisam stigao da istestiram komp samo sam pustio furmark nekih pola sata, a ne bih bas stavljao tu 460-cu kod mene u komp jer imam frontier napajanje, to je katastrofa koja ceka da se desi :D skinuo je NFS hot pursuit pa ce to probati. Problem je sto zivi u Dobanovcima sto je na preko sat od mene, ne razume se bas u kompjutere da bi sve to uradio a ja nemam zivaca da mu objasnjavam satima preko telefona...
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.