malo virusa u tim tvojim adresama. Jel ima neko windows7 ultimate 32bit cist , neko ko je skinuo i instalirao pre 10-20 dana, znaci proveren. Ja znam gde mogu naci, ali meni treba neki provereni.
:: malo virusa u tim tvojim adresama :: Jel ima neko windows7 ultimate 32bit cist , neko ko je skinuo i instalirao pre 10-20 dana, znaci proveren :: Ja znam gde mogu naci, ali meni treba neki provereni ::
ne valja ti taj nod nista (kako to do sad nisi zakljucio nije mi jasno) ja sam skinuo istu verziju i KIS nista nije prijavio mogu da odnesem kod buraza na komp pa da proveri on sa nortonom, mada ako KIS nije nista nasao onda .... brisi taj nod i stavi neki normalan AV
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.