pa u jednoj od tvojih tema si vec pitao koje su razlike izmedju 32bit i 64bit windowsa i ljudi su ti objasnili ali ti ocigledno imas problem sa pamcenjem. Stavi 64bitni jer ces samo sa njim iskoristiti sav ram.
32 je kompatibilniji sa softverom i verovatno ima vise drajvera za njega nego za 64 ali sa njim ne mozes da iskoristis sav ram. 64 je kontra od toga, mozes da iskoristis sav ram ali racunaj na problemcice sa drajverima i sa softverom.
:: 32 je kompatibilniji sa softverom i verovatno ima vise drajvera za njega nego za 64 ali sa njim ne mozes da iskoristis sav ram. 64 je kontra od toga, mozes da iskoristis sav ram ali racunaj na problemcice sa drajverima i sa softverom.
Neam nikakav problem sa pamcenjem i sad sam upravo pogledao tu temu...nego hocu da cujem i razmislanja drugih....i da vidim na kraju sta da uzmem......nego se ja brinem samo za war3, jer igram dotu.....pa samo da mi to radi,jer sem dote beigram ni jednu stariju igru....gledo sam na netu i neki su imali problema sa war3 , neki i nisu... Tako da mi trebaju vasi utisci da li neko pika dotu i da li je igra na 64-vorobinom???
:: Pa zato što je vorobitni, jasna stvar :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x2GB Kingston HyperX - 5850 Toxic - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: :: :: kako moze x64 ba bude bolji od x86 kad je manji broj :: :: :: :: ::
:: Jel` ima neko link za ovaj vorobitni Windows 7? Ja tražio na torrentima, ono nema :: :: Crosshair IV Formula/X6 1055T + Prolimatech Super Mega/2x2GB Geil Ultra Plus/XFX GTX 260/Barracuda 1TB 32MB/Corsair 600T+ CFT-600-14CS :: :: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1516270 :: ::
:: :: :: Neam nikakav problem sa pamcenjem i sad sam upravo pogledao tu temu...nego hocu da cujem i razmislanja drugih....i da vidim na kraju sta da uzmem......nego se ja brinem samo za war3, jer igram dotu.....pa samo da mi to radi,jer sem dote beigram ni jednu stariju igru....gledo sam na netu i neki su imali problema sa war3 , neki i nisu.. :: Tako da mi trebaju vasi utisci da li neko pika dotu i da li je igra na 64-vorobinom???
Baš sam se svojski potrudio da mu u onoj čuvenoj temi `Koji je najbolji GTX460?` objasnim razliku između 32-bitnog i 64-bitnog Wina i zašto da instalira ovaj drugi, kad on opet smara sa istim pitanjem. A, pri tom je i obećao da neće više.
Ako ti nesto znaci ja igram WoW na Win 7 x64. Radio je WoW jos na probnim verzijama Win 7 onim RC, itd,... kada je mogao da se skine za dz, tada je bilo problema sa nekim drajverima dok je Win bio u test fazi, sada vecina radi normalno. Ja instaliram samo drajvere od graficke i misa, sve ostalo mi radi za Win 7 drajverima. Jednostavno je glupo snimiti 32-bitni kada sve 32-bitne aplikacije rade na x64, a obrnuto ne.
Demon to some. Angel to others. _______________________________
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.