Sta je ovo? Prvi put mi je izasla ova poruka nakon pokusaja startovanja 3dmark-a (ne secam se koji tacno, moguce 2006), zatim na odavno instaliranoj i funkcionalnoj F1 2010, sada na svakoj drugoj instaliranoj igri...izbace ovu poruku i nece dalje...
Izguglao sam da treba da se instalira taj OpenAL sto sam i uradio, vise puta ukljucujuci i ponudjeno od strane instalacija pojedinih igara...
Malo sam dublje proceprkao i provalio da u windows/syswow64 nema openal32.dll fajla ali sam usput video da postoji instalacija (ista ona koju sam skinuo sa neta) - startovao sam instalaciju odatle i pojavio se openal32.dll i sad sve radi. :-)
Da to sam i instalirao, vise puta ali nije radilo vec kao da je samo iskopiralo instalaciju u c:/windows/syswow64, tek kada sam je odatle startovao proradilo je.
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.