Sta mislite o MAC OSX Tiger,zelim da ga instaliram,ali ne znam da li ce moci glatko da radi na mom kompu??Takodje me zanima koja je najmanja distribucija Linuxa,i da li linux mogu da podizem preko mem.kartice iz citaca mem. kartica??
Konfig mi je:AMD 3000+(2.1GHz),512MB,ASUS 6800le,WD 200GB,MB ASUSK8N-e deluxe...
Nece ti raditi... Zahteva Intelov procesor... Sto se linuxa tice, probaj DamnSmall Linux ili neku od Live distribucija... Trebalo bi da moze da se dize sa kartice....
Kad kazes Mac pretpostavljam da mislis na OS X, posto je Apple do sada koristio samo PowerPC i Intel procesore... OS X ce ti raditi samo sa PowerPC ili Intel procesorima uz ostatak hardvera koji mora da bude tacno kao sto je u Mac-u (znaci ne moze bilo koja ploca, procesor itd.) posto on za razliku od Winblows-a ima podrsku za mnogo manje hardvera... Koliko ja znam jos niko nije uspeo da instalira OS X na komp sa AMD procesorom...
Ako procesor podrzava SSE2 i SSE3 set instrukcija, teorijski ce ti proraditi MacOSX na AMDu. Mada, veliko je cimanje da ga nateras da radi na takvoj masini. Cak i na intel masinama ne radi kako treba.
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647626. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.