Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Operativni sistemi i sistemski programi
Molim vas pomagajte Win 7 starter
STRANA 1 OD 1
DejaN89 Molim vas pomagajte Win 7 starter 25.12.2010. 18:38 T32105

status: user
broj poruka: 575
Molim help,treba mi windows 7 starter x86,ako mozete pomagajte jako mi je hitno.
Treba mi naravno untouched verzija za download.
Pls help.
Treba da je inst na Dell inspirion 1018
Usput mi treba pomoc ono instaliranja doticnog sa usb-a i naravno njegova aktivacija.
Pls pomagajte ako mozete .
Hvala unapre !!!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
raic Ima ga ko u Bosni bukve 25.12.2010. 18:56 #276409

broj poruka: 9006
http://thepiratebay.org/torrent/5053384/Windows.7.Starter.OEM.x86-www.eightforums.com

Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous.
Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.

i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x2GB Kingston HyperX - 5850 Toxic - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `89

djuroue1 Aaa 25.12.2010. 18:58 #276410

broj poruka: 1156

prvo-warezbb forum gde mozes skinuti.Drugo-google pa search how to install win 7 from usb flash drive!Znam da nije bas ono sto si trazio ali potrudi se malo.Znas gde da trazis i to je vise nego dovoljno.A za instalaciju ti je lakse tako nego da ti sad ovde pisu kako i sta.Ako ne znas engleski trazi ima tema i na srpskom sigurno.
AMD Athlon II X4 630 3,2ghz

Asus M4A785TD-V-EVO

Mushkin 2x2 gb 2000mhz

Gigabyte GTX 260OC
675/1356/2200 121gb/s

Hitachi 250gb

Sky Star 2

Xigmatek 700w

DejaN89 Re: Ima ga ko u Bosni bukve 25.12.2010. 19:00 #276412

Druze nigde nepise,zanima me jel to untouched verzija,samo me to zanima pa da se bacim na down,pokusavam da citam u komentarima al nepise.
TNX!
:: http://thepiratebay.org/torrent/5053384/Windows.7.Starter.OEM.x86-www.eightforums.co
::
:: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous
:: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.

:: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x2GB Kingston HyperX - 5850 Toxic - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8
raic Re: Re: Ima ga ko u Bosni bukve 25.12.2010. 19:04 #276414

broj poruka: 9006
U komentarima nema, al u opisu ima
`This is Windows 7 Starter X86 as released on MSDN`
A i ko bi modovao to govance...

Ima na netu dosta uputstava za instalaciju sa u-es-beja, a ima i gomila aktivatora za sve verzije windowsa na piratebay-u.

Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous.
Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.

i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x2GB Kingston HyperX - 5850 Toxic - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `89

:: Druze nigde nepise,zanima me jel to untouched verzija,samo me to zanima pa da se bacim na down,pokusavam da citam u komentarima al nepise
:: TNX
DejaN89 Re: Re: Re: Ima ga ko u Bosni bukve 25.12.2010. 19:08 #276419

E druze fala ti ,ako dodjes u NS idemo na pivo ! :)
Za inst sa usba sam se snasa .:)
Fala !!! :)

:: U komentarima nema, al u opisu im
:: `This is Windows 7 Starter X86 as released on MSDN
:: A i ko bi modovao to govance..
:: Ima na netu dosta uputstava za instalaciju sa u-es-beja, a ima i gomila aktivatora za sve verzije windowsa na piratebay-u
:: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous
:: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.

:: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x2GB Kingston HyperX - 5850 Toxic - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8
:: :: Druze nigde nepise,zanima me jel to untouched verzija,samo me to zanima pa da se bacim na down,pokusavam da citam u komentarima al nepise
:: :: TNX
:: ::
Dragg re@DejaN89 25.12.2010. 19:54 #276437

broj poruka: 2270
Ne treba ti striktno starter verzija. Možeš da nabaviš npr ultimate verziju i instaliraš kao starer:
1) Extract all contents of the ISO to a folder on the deskop. I recommend using 7-Zip to open the ISO up.

2) Browse into the folder where you extracted all the files to and open up the /sources/ folder and locate ei.cfg.

3) delete ei.cfg. If you delete this file, it will give you options on which version you want to install during installation.
Edit: If you edit this file, you can set which version of Windows you want it to install automatically.
If you chose to EDIT the file, just open the ei.cfg file in notepad and edit:

Change the word to Ultimate or any other version you would like to install.
Ultimate
Professional
HomePremium
HomeBasic
Starter

toocool @Dragg 25.12.2010. 21:39 #276478

broj poruka: 1092
odlicna forica, nisam znao :)
hvala

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1511568

Dragg re@toocool 25.12.2010. 22:26 #276490

broj poruka: 2270
To ti kažem. Sve instalacije su iste, samo ih razlikuje ei.cfg fajl.

ralebrale Re: re@DejaN89 25.12.2010. 22:40 #276496

broj poruka: 678

Uradi bas ovako kako je navedeno.Starter neces moci instalirati sa USB.Ne pitaj ni zasto,iz iskustva znam.

:: Ne treba ti striktno starter verzija. Možeš da nabaviš npr ultimate verziju i instaliraš kao starer
:: 1) Extract all contents of the ISO to a folder on the deskop. I recommend using 7-Zip to open the ISO up
:: 2) Browse into the folder where you extracted all the files to and open up the /sources/ folder and locate ei.cfg
:: 3) delete ei.cfg. If you delete this file, it will give you options on which version you want to install during installation
:: Edit: If you edit this file, you can set which version of Windows you want it to install automatically
:: If you chose to EDIT the file, just open the ei.cfg file in notepad and edit
:: Change the word to Ultimate or any other version you would like to install
:: Ultimat
:: Professiona
:: HomePremiu
:: HomeBasi
:: Starte
DejaN89 Re: Re: re@DejaN89 26.12.2010. 05:19 #276566

Hvala za ovo uputstvo ali ja sam vec skinuo raicev predlog,nabacio na usb ,i inst sa usba starter verziju bez problema,skinuo loader sa TPB-a takodje i evo zavrsio sam sve upravo,sve sljaka super.
Hvala svima na pomoci.

:: Uradi bas ovako kako je navedeno.Starter neces moci instalirati sa USB.Ne pitaj ni zasto,iz iskustva znam
:: :: Ne treba ti striktno starter verzija. Možeš da nabaviš npr ultimate verziju i instaliraš kao starer
:: :: 1) Extract all contents of the ISO to a folder on the deskop. I recommend using 7-Zip to open the ISO up
:: :: 2) Browse into the folder where you extracted all the files to and open up the /sources/ folder and locate ei.cfg
:: :: 3) delete ei.cfg. If you delete this file, it will give you options on which version you want to install during installation
:: :: Edit: If you edit this file, you can set which version of Windows you want it to install automatically
:: :: If you chose to EDIT the file, just open the ei.cfg file in notepad and edit
:: :: Change the word to Ultimate or any other version you would like to install
:: :: Ultimat
:: :: Professiona
:: :: HomePremiu
:: :: HomeBasi
:: :: Starte
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs