Imam jednog sampinjona kome je otkazao Win 7. To je licencirani Win a problem je da grafika u win u pocinje da bledi i ne rade mnoge aplikacije, tako mi kaze u prici. Medjutim u sefe modu radi, `al nece onaj restore pint za koji ja znam. Nece ni da se startuje. U pitanju je neki toshiba Amd kome je inace istekla garancija pre 10 tak dana ... MA da priznao je da je tada instalirao i neki kasperski za koji je nesto on line uplatio da prodje registracija. E sad odakle da nabaci taj licencirani win jer nema instalacioni disk, dobio je samo neki registracioni kod ( broj) ?
Trebalo bi da postoji particija, moguće i skrivena na kojoj je instalacija windowsa. Najbolje da pogleda u boot devices da li ima nešto... __________________ Scourge of PCBerza
Ne mora da znaci. Lepo moze i piratski, stim da stavi Untached verziju sa svojim kljucem, koji se nalazi sa donje strane. To je to,pa neka proba, ako je hitno. Ili neka sa CCleaner-om obrise sve privremene fajlove i proba kako se ponasa nakon ciscenjaa i neka reinstalira directx i drajvere za graficku. Ako je yarazen neka pokusa sa Malwarebytes Antimalware-omda pocisti gluposti ako ih ima na masini, a onda neki od ESET NOD 32 ili NORTON da isproba, ako ste sigurni da nije graficka. operator
...samo malo, ima originalan windows, a bakce se ovde na forumu?!? Pa covece, imas MS predstavnistvo i podrsku u BGD, okreni ih, pa nek oni promuckaju malo glavom :)
Pozz...
Kako nema podrske, kad sam ja sa OEM Vistom koristio podrsku bar 10 puta? Doduse u poslednje vreme koristim Win 7 Ultimate ali FPP licencu pa ne znam da li su nesto promenili u poslednjih godinu dana. Mada, koliko znam ljudi su mogli da dobiju pomoc podrske bez obzira na tip licence. Samo je bitno da je legalna.
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.