Uzas. Bukvalno pre nekoliko sati sam formatirao hard, instalirao xp sp3 i posle restarta nece nijednu ikonu da mi otvori u kontorl panelu sem network connection. Nikakvu poruku ne izbacuje jednostavno nista se ne desava kad kliknem Sta da uradim?
... na rootkit malware. Mada, ne sećam se da je zamrzavao ceo control panel već samo sigurnosne i administratorske funkcije - ikone. Ne znam šta bi drugo moglo da zakuca control panel, osim nekog zanimljivog sigurnosnog softvera koji to radi, ili softvera za kastomizaciju ili po srpski - podešavanje ili prilagođavanje windowsa....
Ako je virus u ovom dobu windowsa, format c:\ i ponovo, ali, ako imaš više particija, prečešljaj ih iz nekog linux ili boot cd programa/alata za čišćenje.... ili sve formatiraj ako nemaš podataka za čuvanje. Možda se virus-rootkit provlači nakon instalacije sa druge particije, sa nekog black-dark-blue-lite windowsa kojeg si kupio sa neta i slično.
:: Pa koji si to SP3 instalirao crni sine, de si ga našao :: Neki modifikovan ili... :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x2GB Kingston HyperX - 5850 Toxic - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 ::
Ne. Xp SP3 professional 32 bitni MOzda gresim u redosledu instalacije programa. Posle windows i apdejta, instlairam drajvere za chipset, zvuk, realtek ethernet, catalyst drajvere, pa framework 2.0 Evo ni properties nece da mi otvori Gde da se ulogujem kao admin, iako valjda jesam ulogovan kao admin ::
:: Ako nisi već koristio taj win negde probaj još neki za svaki slučaj, možda si skinuo mućak :: :: Evo ovaj garant radi, aktiviran je, inače netaknut i apdejtovan do decembra ove godin :: http://spedr.com/3n45 :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x2GB Kingston HyperX - 5850 Toxic - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8
Nazalost ne mogu da torentujem.........takav mi je internet paket (vektor light) Evo sta je neko rekao u komentarima sa linka The craziest XP installation I have ever seen.
1. It didn`t give me the option to format the drive. 2. At the stage of installing devices, it stops and asked me if I want to search for recommended drivers for keyboard and mouse or if I want to install my own ones. This reminded me of Windows 95. 3. Windows got installed in WinXP folder. 4. In the end I had 5-6 yellow questionmarks in your device manager.
:: Reci ti meni raic gde da vidim dal sam admin za moj komp?
Ideš u control panel pa user accounts i tu možeš da vidiš da li si admin, međutim ne možeš da uđeš tu... Idi u run pa kucaj ovo compmgmt.msc Tu idi na local users and groups i videćeš u properties koji je tip akaunta.
Jesi li probao iz safe moda da li radi control panel
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Ako nemaš neku gamad verovatno je šuntava verzija windowsa Probaj još neki pre nego što digneš ruke, dosta programa sad traži da imaš sp3.
Ako ti je problem ono što su ljudi napisali za onaj što sam već stavio pitaj neku komšinicu da ti skine ovaj, isto je aktiviran i inače netaknut. http://spedr.com/38jgq
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Ati za catalyst control centar trazi isklucivio 2.0. Probao sam 4.0 pa catalyst opet trazi 2.0 Nebuloza al sta ces
:: Kad imaš 4.0 .Net Framework. Naravno, pre njega treba da staviš 3.5 SP1 (važi za XP), a ne da koristiš tu starudiju od 2.0 verzije :: :: :: Phenom II X4 B20 @ 3,2GH :: OCZ Vendetta :: Gigabyte GA-MA790X-UD3 :: Kingston HyperX 4GB DDR2 106 :: Samsung F3 HD502HJ & WD5000AAK :: Gigabyte GV-R487D5-1G :: Creative X-Fi Xtreme Audio PCI :: CM 690 II Advance :: Chieftec CFT-650-14C :: ::
Ma jok, obično radi ali neke stvari baš traže neku određenu verziju, tad kad mi je soundforgekenjao, imao sam 3.5 sp1 koji baš tako - navodno sadrži sve prethodne.
Svejedno, staviš 3.5 a ostale verzije tek kad ih nešto eksplicitno zatraži.
zato ja lepo instaliram 2.0 i koristim SF v.9 verziju koja ima sve sto i 10...
:: Tako je, i sound forge je tražio baš 2.0 sp1 i dok mu ne staviš baš taj ne priznaje noviji :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x2GB Kingston HyperX - 5850 Toxic - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: :: :: Ati za catalyst control centar trazi isklucivio 2.0. Probao sam 4.0 pa catalyst opet trazi 2. :: :: Nebuloza al sta ce :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.