Imam Win7 takoreci ne bas legalan i nacinio sam pocetnicku gresku - otisao na sajt Windows-a. Sada mi pozadina stalno crna, a u uglu mi pise da nije prava verzija. Ja mogu da promenim pozadinu ali je on posle pola sata-sat vrati na crnu. I da na pocetku mi isto kaze da nije genuine i trazi pasvord. Da li mogu to da popravim nekako ili moram da radim sistem ponovo :/ ?
Hvala puno uspeo sam. Nego imam jos jedan problem koji nisam pominjao. Uvek kada upalim PC izadje mi sledeci prozor: There was problem starting winlcc32.rom. The specified module could not be found. I ima samo dole button OK. da li postoji mogucnost da mi se to ne pojavljuje? Hvala unapred :D
A koju si to verziju W7 instalirao? Untouched ili neku modovanu? Za sve sto niste mogli recite da niste hteli.
:: Hvala puno uspeo sam. Nego imam jos jedan problem koji nisam pominjao. Uvek kada upalim PC izadje mi sledeci prozor: There was problem starting winlcc32.rom. The specified module could not be found. I ima samo dole button OK. da li postoji mogucnost da mi se to ne pojavljuje? Hvala unapred : :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.