Pokusavam da bootujem sistem sa usb-a usb sam formatirao i pomocu progmacica USB Multiboot 10 prebacio win XP sa CD-a na flash, podesio boot options na laptopu i na samom pocetku instalacije, kada treba da odaberem na koju particiju da instliram windows, daje mi samo usb kao opciju, NE VIDI interni HDD!!! ima li neko ideju u cemu je problem?
Disable ahci mode u bios-u, a ako ni tada ne vidi, onda odes na sajt i skines drajvere za sata kontroler i importujes ih u tu instalaciju win-a preko nLite-a ili pri instalaciji sa opcijom `F6` ih importujes sa flopija, ukoliko ga imas.
Koji lap je u pitanju?
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: Pokusavam da bootujem sistem sa usb- :: usb sam formatirao i pomocu progmacica USB Multiboot 1 :: prebacio win XP sa CD-a na flash :: podesio boot options na laptopu :: i na samom pocetku instalacije, kada treba da odaberem na koju particij :: da instliram windows, daje mi samo usb kao opciju, NE VIDI interni HDD!! :: ima li neko ideju u cemu je problem?
Moraces preko Nlite-a da ga importujes u tu instalaciju, jer verovatno nemas flopi drajv.
Ako ti je lakse, onda skini neku drugu verziju win-a, najbolje je oem, velika je verovatnoca da ce imati u sebi potrebne sata kontroler drajvere za ta laptop.
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: u pitanju je HP compaq 6820 :: :: sta je ahci :: nisam uspeo da pronadjem tako nesto...bios je jako oskudan
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.