Ubih se trazeci (verovatno na pogresnom mestu), iskopah neki komp iz proslog veka, elem, instalirao mu win xp sp3 ali radi jako lose,sporo, vuce se ko slina, nemam drajvera od maticne, sve gde sam nasao na netu traze da se plati za njih...., elem, ako neko moze da mi pomogne, ploca je biostar M6VBE-A, ako neko ima neka mi baci link ili ceo driver na mail Hvala unapred
Ima li neki program da je free kao driver agent, mozda mi on moze pomoci? Ja sam neki koristio pre dve-tri godine ali sada se ne mogu setiti kako se zove
Šta ne radi, driver ili link? Driver je isti kao i raic što je dao, mora da radi, ne postoji ništa drugo za VIA chipove. Zvuk je ESS solo, neće raditi ovaj sa raic linka.
Ma ne treba mu nikakav drajver dzinijus i Proka Pronalazac za...
07.12.2010. 03:19
status: user broj poruka: 10999
ovako jednostavnu stvar: Via chipset zajedno sa pripadajucom mreznom kartom instalise se pomocu drajvera 4 in1, a zvucna karta obaska - Realtek-ovi drajveri (najnoviji) trebali bi da rade i sa ovim bajatim modelom. Ako ne rade, neka skine neki od pre dve-tri godine (i jedno i drugo je dostupno na Realtek-ovom sajtu i na Guru3D.com, odsek: drivers). I to je to.
http://goo.gl/VwpbG - - - Via 4in1, uzmi NAJSTARIJI 32bit koji nadjes http://goo.gl/Pv7J6 - - - - probaj i ovo - drajver za mreznu k. iz 2003., kazu da je za Win2000 i plocu M6VBE, stariju varijantu ove tvoje, ali mrezna je, kanda, ista. Probaj... - - - - - - - - - - - - - - - - - - AMA, BRE, znači, kada ce ovde neko da ZOVE NA PIVOOOO!!!!???? Točeno, `ladno ki zmija, u KASINI...I ja sam iz doba Jure...Stublica...
Posle instalacije via drajvera, ne prepoznaje mi svu ram memoriju, bilo je 128+128+64 mb, sada prepoznaje 256 mb..... Gde se gubite sto se tice ploce, nema ona integrisanu mrezu, ubacio sam ja dodatnu na pci, To je ploca slot 1, jebem ga, sad cu da prekopam sve one diskove sto imam iz bug-a, vidi-ja i digitala, imam ih sigurno 200, moram naci nesto starije na njima da radi. Mozda je doduse problem sada do biosa, on je isto ko zna od kada, sada noviji 4 u 1cdrajveri i sve onda lepo poj.bo da cu najverovatnije da ga lansiram kroz prozor.GDE DA NADJEM BIOS, mada se i on sigurno flesuje sa diskete, koje naravno nemam godinama, ako se ne varam, jbg, i ja se zajebavam oko bilo cega, ali u pocetku mi je cak bilo i zanimljivo
Ma pusti kosti, valja stogod ubosti! `Ladno pivo i vruce konobarice
07.12.2010. 12:29
status: user broj poruka: 10999
sa zarozanim crnim carapama! To je Kasina! Taman posla da popijem jos i vrucu rakijestinu - ne zaboravi da je tu, takorekuc preko puta UinUin. Onako omamljen, mogao bih, sakloni bOže, da pazarim neku 6850-icu...
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.