Iskoci mi u sred rada obavestenje o brakedownu i onda nemogu nosta da radim. Da li neko moze da mi pomogne. Koristim win xp i reinstalirao sam ga pre 2 dana. U standardnim aplikacijama mi zablokira i nema veze koji su mi programi upaljeni.
Ja sam imao slican problem i bio je neki virus, skeniranje kasperskim mi je resilo problem.
Pozdrav
Milos
Ko ne zna, i zna da ne zna, dete je, nauci ga, Ko zna, a ne zna da zna, spava, probudi ga, Ko ne zna, a misli da zna, budala je, kloni ga se, Ko zna, i zna da zna, mudar je, sledi ga.
Javljao mi se probelm sa Win32 Generic Host problem posle tako ako ga silljucim doalzi do diskonekcije interneta to jest zakivanja racuanra. Pomoglo mi je tek kad sam skinuo autopatcher za avgust i okotbar i preistalirao windows.. Meni je tek resilo to problem..
Imao sam isti slucaj, generic host poruka usred rada. Pod pretpostavkom da je virus u pitanju krenuso sam u reinstalciju XP-a, a tek onda je komp stvarno puk`o - ne prihvata s/n za instalaciju sa CD sa kog je prethodno instaliran XP, a nakon restarta poruka o hardverskoj neispravnosti. Nakon formatiranja i reinstalacije na kraju sam dobio isto (win32 generic host) ??!!
Imao sam na poslu isti problem, razbuca ti masinu u smislu da menja ikonice i tako neke gluposti a najveci problem sto se zavlaci u System Volume Information a to je jer ti je verovatno ukljucen System Restore. System Restore mora da bude OFF!!! Virus je nema sta imao ali sam ga se resio.
Meni se to desavalo samo na VeratNet Wireless-u, ni na jednom drugom. Desavalo mi se na Win 2000, XP, koji god SP bio i na serveru 2003. Medjutim, ne izbacuje mi na Home Edition bez ikakvog service pack-a sto je zaista cudno, nema logike. Na Linuxu mi ne izbacuje nikakve probleme a narocito ne vezane za Win32 Sub-procese koji u Linux kernelu ne postoje, zaista lepo olaksanje a i mreza je extra stabilna pod pingvinom, nemam zamerki.
The box said: \`Windows XP or better, so I installed Linux\`
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647111. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.