Valjda se zove `up` (one level), ono zeleno dugmence, sto vraca na prethodni folder, nesto ne vidim da ima kada nesto otvaram iz nekog programa u sedmici. Uvek mu otvori ono sto je poslednje otvarano i ne mogu jednostavno da se vratim (back ne radi jer pre toga nisam bio tamo) nego moram sa strane da idem pesaka svaki put scroll > my comp > D: > pa ostalo, a da imam up mogao bih samo jednim klikom da resim.
Jel ga ja ne vidim ili su pametnjakovici izbacili dugmence?
Meni i ne znači puno, jer još uvek ne koristim Win7. Ali je dobro da ne moraš 5 puta da pritisneš UpOneLevel da bi se vratio 5 foldera niže. Mada, ako su nazivi foldera dugački ili je dijagonala monitora/teelfona kratka... Eeee...
nemam sedmicu, nisam to specijalno ni istrazivao, ali zar nema u podesavanjima da se doda dugme? eventualno kupi nekog gamerskog misa i snimi mu komandu za backspace na nekom tasteru
:: Valjda se zove `up` (one level), ono zeleno dugmence, sto vraca na prethodni folder, nesto ne vidim da ima kada nesto otvaram iz nekog programa u sedmici. Uvek mu otvori ono sto je poslednje otvarano i ne mogu jednostavno da se vratim (back ne radi jer pre toga nisam bio tamo) nego moram sa strane da idem pesaka svaki put scroll > my comp > D: > pa ostalo, a da imam up mogao bih samo jednim klikom da resim :: :: Jel ga ja ne vidim ili su pametnjakovici izbacili dugmence :: :: i5 750 : ga-p55-usb3 : 2x2gb geil black dragon : gainward gts250 512mb :: samsung f3 500gb : creative audigy : corsair tx650 : xigmatek asgard : samsung 931bw
U Microsoftu ne vole da ugrađuju opcije za personalizaciju interfejsa. Za većinu promena, bile one velike ili male, ti treba po jedan mega/giga/tweak/customizer program
nemoguce da ima u WindowsXP (desni klik-customize-toolbar buttons, a nema u Win7..?
:: @imarkovi :: :: U Microsoftu ne vole da ugrađuju opcije za personalizaciju interfejsa. Za većinu promena, bile one velike ili male, ti treba po jedan mega/giga/tweak/customizer program :: :: :: :: Windows-free with Fedora 13 :: :: == http://www.diy-audio-engineering.org = :: ::
Da iskoristim priliku i da pitam:Da li postoji neki icon pack koji bi win7 pretvorio u xp.Znaci tema + ikone?
Dosta mi je preglednije uradjen xp, mislim sto se tice organizacije ikona, rad sa folderima, prozorima...a i navikao sam. A i ubi me onaj `auro arange`, ne mogu bez njega:(
P.S. Ne mislim na clasic,ima ga i u sedmici, ali meni treba da su i folderi Xp-ovski, ma komplet vizualno da izgleda kao xp
@Igor: Imam X7 :D ali mislim da nece moci, jer je aktivna stvar polje za upis imena fajla, tako da back space ne radi dok se ne klikne na prazno polje trenutnog foldera. A to toolbar buttons nesto ne nalazim...desni klik na sta?
@Daum: Kao sto rekoh back ne radi jer nisam prethodno bio tamo.
Ma ovo sto je covek rekao je odlicno samo kliknem na adresu.
@quna - imas na tastaturi F2 koji je precica za rename.. inace, evo probaj ovaj neki utility (classic shell) koji bi trebao da doda UP dugme: http://classicshell.sourceforge.net/ - nisam testirao, ali kazu na forumu da radi: http://goo.gl/fthIu @gilopile - evo pogledaj ovo, mozda ti pomogne, ali ima posla http://goo.gl/FGgy
:: @Igor: Imam X7 :D ali mislim da nece moci, jer je aktivna stvar polje za upis imena fajla, tako da back space ne radi dok se ne klikne na prazno polje trenutnog foldera :: A to toolbar buttons nesto ne nalazim...desni klik na sta :: :: @Daum: Kao sto rekoh back ne radi jer nisam prethodno bio tamo :: :: Ma ovo sto je covek rekao je odlicno samo kliknem na adresu :: :: :: i5 750 : ga-p55-usb3 : 2x2gb geil black dragon : gainward gts250 512mb :: samsung f3 500gb : creative audigy : corsair tx650 : xigmatek asgard : samsung 931bw :: ::
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.