Otkad koristite Driver Sweeper? Pre ste savetovali Driver Cleaner Pro. Jel bolji Driver sweeper, upravo se spremam da skinem drajvere za ATI integrushu i postavim nvidia karticu?
Uvek sam koristio sweeper i nisam imao problema. Vidim znaju ljudima takvi programi da zabrljaju, nisam nešto pratio da li je u pitanju bio cleaner ili sweeper.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
:: Otkad koristite Driver Sweeper? Pre ste savetovali Driver Cleaner Pro. Jel bolji Driver sweeper, upravo se spremam da skinem drajvere za ATI integrushu i postavim nvidia karticu? :: :: cash rules everything around me :: :: ::
Ima jedna egzotična pojava kod mene. Instalacija catalyst drajvera ne nalazi podržan hardver, nikakva čišćenja ne pomažu. I nije neki problem, mogu drajveri da se ubace i ručno iz device managera al eto, blesava stvar.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
I kod mene molion puta,ali na silu kada se poguraju, posle Bog jarac ne moze da ih skine,hehe!
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: Ima jedna egzotična pojava kod mene. Instalacija catalyst drajvera ne nalazi podržan hardver, nikakva čišćenja ne pomažu. I nije neki problem, mogu drajveri da se ubace i ručno iz device managera al eto, blesava stvar :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x2GB Kingston - 8600GT - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: ::
Ne bi ni to trebalo da bude problem, ima u sedmici da čekiraš kad uninstaliraš device `remove driver software`. E sad đavo će ga znati kolko je detaljno.
Nije pred bacanje kašike, os je ko bombona. Nisu pomogli ni sweeper ni cleaner. Sve je bilo mirno i pristojno do jedne promene drajvera, vraćao sam stare da probam nešto, očigledno ih je taj koncept zbunio.
Ko što rekoh, nije neki problem, ne prave sranja, sve radi normalno kad se ubace.
Ne stavljajte 10.11 Catalyste ako imate AGP kartu. Pun je AMD forum ljudi kojima puca ati2dvag u infinite loop-u toku browsovanja na primer. Sam sam to iskusio. Testovi i 3D rade 5 sati besprekorno i onda BSOD (ati2dvag 0x000000EA) u 2D modu kad najmanje očekuješ. Dovoljno je da otvoriš browser sa 10 tabova i TRAS...
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.