E ovako narode moj treba mi neko sa berze a znam vas puno koji znate iz bgd-a ko je u blizini vuka/dorcola/vracara ili okolina, posto nisam tu idem u armiju u cetvrtak pomerili mi jbg, pa mi treba neko od vas ko barata dobro ma znate vec da pomogne mojoj sestri ja ne mogu da dodjem ona je u visnjici ali ce doci po vas treba da joj se sredi 3dsmax racunar nece da ga otvori pa neko ko poznaje program bilo bi jos bolje, a i izgleda ima virusa
za cenu mozete da se dogovorite sa njom, ali treba mi neko da to pogleda sutra prekosutra ako je moguce ajde momci za starog nitraca bice placeno
e ako imate portable verziju 3ds maxa ako to ima to ponesite ima da joj lakne posto se non stop baguje program 10x anyway
:: E ovako narode moj treba mi neko sa berze a znam vas puno koji znate iz bgd-a ko je u blizini vuka/dorcola/vracara ili okolina :: posto nisam tu idem u armiju u cetvrtak pomerili mi jbg, pa mi treba neko od vas ko barata dobro ma znate vec da pomogne mojoj sestr :: ja ne mogu da dodjem ona je u visnjici ali ce doci po vas treba da joj se sredi 3dsmax racunar nece da ga otvori pa neko ko poznaje program bilo bi jos bolje, a i izgleda ima virus :: :: za cenu mozete da se dogovorite sa njom, ali treba mi neko da to pogleda sutra prekosutra ako je moguce ajde momci za starog nitraca bice placen :: :: e ako imate portable verziju 3ds maxa ako to ima to ponesite ima da joj lakne posto se non stop baguje program 10x anywa :: :: T.S.A.R. Nuclear fire power :: :: My childhood http://www.youtube.com/watch?v=ArQap_viOS :: ::
Au sine ne znam da li si ovo naperno odradio - sestra zrela za udaju ili... :)
ali nemoj nista da brines Igor(imarkovic) ce `to` da sredi sve :) za 6 meseci kad se vratis ostaje ti samo da kupis odelo i cipelke pa da prodajes mladu :)
:: Au sine ne znam da li si ovo naperno odradio - sestra zrela za udaju ili... : :: :: ali nemoj nista da brines Igor(imarkovic) ce `to` da sredi sve :) za 6 meseci kad se vratis ostaje ti samo da kupis odelo i cipelke pa da prodajes mladu : :: ::
jaooo gledaj ove sto oce da me unerede i napakoste, pa dobro bre koleze, pa to nije lepo.. ljubazno sam se ponudio da pomognem kolezi dok je odsutan
:: aaaahahhaa a ta ti je dobra ali jbg vez je udata ima dvoje dece jedno od njih je ovo malo koje slusa metal http://www.youtube.com/watch?v=LGxdGQTckJ :: :: nego nemoj da cujem da me ogovarate dok nisam tu sunce vam poljubim :) :: :: T.S.A.R. Nuclear fire power :: :: My childhood http://www.youtube.com/watch?v=ArQap_viOS :: :: :: :: :: Au sine ne znam da li si ovo naperno odradio - sestra zrela za udaju ili... : :: :: :: :: ali nemoj nista da brines Igor(imarkovic) ce `to` da sredi sve :) za 6 meseci kad se vratis ostaje ti samo da kupis odelo i cipelke pa da prodajes mladu : :: :: :: ::
:: jaooo gledaj ove sto oce da me unerede i napakoste, pa dobro bre koleze, pa to nije lepo.. ljubazno sam se ponudio da pomognem kolezi dok je odsuta ::
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.