:: Kad nakupe dovoljno fixeva koji služe nečemu ionako će da izbace SP :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x2GB Kingston - 8600GT - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: ::
Ja to ceo zivot drzin iskljuceno, tako sma i na xp-u radio i nikad problem nisam imao system mi tera i po par godina bez problema.E sad vidim da ovde cesto kazu updaejtuj windows pa me to malo bacilo u nedoumicu....treba ili ne? (a uvek sam mislio i da ce da mi kaze `e sad si updejtovao win i provalili smo da nie kupljen gde mi mislimo da je trebalo` XD )
Izlecenoj verziji win7 update ukljucis nakon dizanja sistema i instalacije drivera,bez ovog hotfixa, (KB971033), ponovis radnju nakon restarta zbog net framework 4 paketa,nakon toga izgasis automatic update i zivis srecno do naredne instalacije...Naravno,jedanput mesecno proveris ima li sta za skinuti,pa opet ugasis doticni servis...Mada,i ne mora...
Ja ga ne isključujem i smatram to dobitkom uz neminovan rizik da ponekad, ponešto i nije baš neka ispravka. Windows je dovoljno napadan da mu uvek trebaju zakrpe. Kod mnogo virusa, trojanaca i malware-a, nije dovoljan samo antivirus i firewall, ako je windows sam po sebi ostao bušan i manjkav. Često optužujemo avp-e iako nema instaliranog neophodnog update-a os-a sa kojim avp i na kojem radi... ako je windows odsečen od net-a... onda ok. Može SP da se čeka, ali, u drugim slučajevima i u vreme adsl-a, kablovske, itd. broadbanda, nema razloga da se ne instalira...
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.