Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Operativni sistemi i sistemski programi
Problem sa virtuelnim monitorima
STRANA 1 OD 1
LVirt Problem sa virtuelnim monitorima 25.11.2010. 17:26 T31232

status: user
broj poruka: 289

Stalno u device manager pored mog monitora imam i neka cetiri `default monitor` .
Sto ne bi bio problem da se (izgleda zbog toga) ne desava da ne reaguje turn off monitor u power options.
Nekad kad se gasi samo after 1 min, nekad samo after 3 min, nekad se ne gasi uopste.
Ostavim da kulturno ode u stand by da ne drndam dugme svaki cas, odem, vratim se posle tri sata, monitor i dalje bleji.

Uradim uninstall ali se vrate vec pri sledecem startovanju racunara.

Kako da permanentno neutralisem te nepostojece monitore?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
codeus ... 25.11.2010. 18:58 #265963

broj poruka: 4054

koji je OS . koja grafika .. koji driver

sad akko imas virtuelni komp .. onda neznamo sta je
LVirt re 25.11.2010. 19:15 #265975

XP SP3, 8800GT, 195.62.
Nemam virtuelni komp.
Pocelo je da se desava kada sam promenio plocu.
Win nisam reinstalirao jer imam bas svasta i ne mogu to sad da izvedem.

Pisko Onda trpi 25.11.2010. 20:18 #266006

broj poruka: 6650
Ne moraš da reinstaliraš win, ali onda moraš da trpiš da ne radi kako treba.

Tvoje pravo pitanje glasi:
Nakon što sam zamenio ploču (ne znamo naravno, jer i to kriješ, o kojim pločama se radilo a možda i nešto više) a nisam promenio - deinstalirao drajvere za ploču, moj windows brljavi.
Savetujte me šta da radim, ali NEĆU ništa da radim sa windowsom, jer mi treba TAKAV KAKAV JE.

SAVET: idi sviraj q negde drugde. Probaj deinstlaciju starih čipset drajvera, driver cleanere, a zatim i instalaciju pravih drajvera za svoju ploču... ako prođe ok. Ako ne prođe, imaš u prvoj rečenici.

Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!

LVirt Re: Onda trpi 25.11.2010. 20:36 #266012

Sine, imas znanje ali si bezobrazan u pichku materinu.
Nisam ostavio win zato sto volim nego zato sto tako mora.
Nemoj da odgovaras na moja pitanja ako to znaci uvredu, majmunko nasvirani.

:: Ne moraš da reinstaliraš win, ali onda moraš da trpiš da ne radi kako treba
::
:: Tvoje pravo pitanje glasi
:: Nakon što sam zamenio ploču (ne znamo naravno, jer i to kriješ, o kojim pločama se radilo a možda i nešto više) a nisam promenio - deinstalirao drajvere za ploču, moj windows brljavi
:: Savetujte me šta da radim, ali NEĆU ništa da radim sa windowsom, jer mi treba TAKAV KAKAV JE
:: SAVET: idi sviraj q negde drugde. Probaj deinstlaciju starih čipset drajvera, driver cleanere, a zatim i instalaciju pravih drajvera za svoju ploču... ako prođe ok. Ako ne prođe, imaš u prvoj rečenici
:: Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!
raic Re: Re: Onda trpi 25.11.2010. 20:44 #266015

broj poruka: 9006
Ako ne platiš na mostu platićeš na ćupi.

Kad već nećeš da platiš da ti to neko odradi možeš i da otrpiš ponešto, niko ovde ne prima pare za ovo.

Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous.
Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.

i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x2GB Kingston - 8600GT - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `89

:: Sine, imas znanje ali si bezobrazan u pichku materinu
:: Nisam ostavio win zato sto volim nego zato sto tako mora
:: Nemoj da odgovaras na moja pitanja ako to znaci uvredu, majmunko nasvirani
LVirt 25.11.2010. 21:30 #266045

Ma necu da me vredja makar mi i pomogao, sto nije.
Hvala mu za neocekivani savet da reinstaliram drajvere, kome bi to jos palo napamet.
Ako nije placen niko ga ne tera da dolazi ovde, a ako dodje nek ima neke norme ponasanja.
Ima ljudi kojima se ovo desavalo pa ce pomoci bez drkanja.

Eh, next, next, jbt, ah, prc ,prc.

raic Re: 25.11.2010. 21:43 #266057

Pa dobro, kad si očekivao temeljno čišćenje i reinstalaciju drajvera za grafičku mora da si to već i odradio? Pa reci tako golube, kako je prošlo? Ima li rezultata? Da smišljamo štogod drugo?

i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x2GB Kingston - 8600GT - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `89

:: Ma necu da me vredja makar mi i pomogao, sto nije
:: Hvala mu za neocekivani savet da reinstaliram drajvere, kome bi to jos palo napamet
:: Ako nije placen niko ga ne tera da dolazi ovde, a ako dodje nek ima neke norme ponasanja
:: Ima ljudi kojima se ovo desavalo pa ce pomoci bez drkanja
Pisko Dragi noobi-e 25.11.2010. 21:53 #266062

Nisam ja bezobrazan, već si ti prepun neznanja i nemaš volje da vidiš gde si ispao glup u celom postupku.
Prvo ne znaš da pitaš, drugo, ne znaš da čitaš, treće, hteo bi da se jebeš a da ti ne uđe, ali da to niko ne nazove drkanje. Nešto od toga ne može.
Ako ne znaš kako se reinstalira, onda ne znaš ni kako se instalira. Zato nisi znao da zameniš matičnu ploču, za koje opet, ne znaš koje su: bila i sad je, jer, zamisli, to je zbog nečega bitno. Osim tebi. Verovatno maštaš da ima dugme na ploči koje treba da pritisneš i da sve proradi, samo sam ja ili neki drugi, bezobrazan pa neću da ti kažem nego uživam da te zezam.
Međutim ti si dobio savet od mene, i nema drugog, pod tvojim uslovima. Imaš problem sa realnošću. Nema tog dugmeta na matičnoj, mora čišćenje sistema od prethodnih drajvera pre instalacije novog hardvera i drajvera, ili, reinstlacija sistema sa novim hardverom. Da li ćeš to uspeti da prihvatiš, ne verujem, jer manifestuješ slepilo. I, lepo ti reče Raić, plati brate tu veliku hiljadarku da ti neki klinac to namesti, kad već sam ne znaš i nećeš da čitaš...
A o vređanju i štalskoj kulturi, verovatno je to samo tvoj odraz onih sa kojima živiš.

LVirt Re: Re: 25.11.2010. 22:27 #266089

To je minoran problem koji nije vredan prekopavanja celog sistema pa da mi posle ne radi nesto mnogo vaznije.
Ne moramo da smisljamo nista, ako procita neko kome se ovo desilo nek se javi i to je to. Hvala.

@Pisko:
Ti si stvarno bolesni jadnik.
Da preskocim sve, barem nemoj da vredjas jadnog Batu Stojkovica stavljajuci ga deformisano u svoj smesni anti-avatar,
zahvaljujuci svojoj vizuelnoj antikulturi.

:: Pa dobro, kad si očekivao temeljno čišćenje i reinstalaciju drajvera za grafičku mora da si to već i odradio? Pa reci tako golube, kako je prošlo? Ima li rezultata? Da smišljamo štogod drugo
:: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous
:: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.

:: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x2GB Kingston - 8600GT - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8
:: :: Ma necu da me vredja makar mi i pomogao, sto nije
:: :: Hvala mu za neocekivani savet da reinstaliram drajvere, kome bi to jos palo napamet
:: :: Ako nije placen niko ga ne tera da dolazi ovde, a ako dodje nek ima neke norme ponasanja
:: :: Ima ljudi kojima se ovo desavalo pa ce pomoci bez drkanja
:: ::
bstaletic Neverujem (prilichno sam siguran) da ce moci bez novog sistema 25.11.2010. 22:36 #266093

broj poruka: 1889
Ako si menjao matichnu, a nisi menjao drivere (ili si ih samo instalirao jedne preko drugih) tu si se zajeba* sve u shes`n`es! Ako ne mozhesh da reinstalirash sistem iz nekog razloga onda istrpi dok ne prodje guzhva u poslu, a ako ne znash onda daj nekom 10 evra da ti to odradi i reshio si problem.
Ovo malo (ili mnoooogooo) lichi na pishkov post. E pa shta da radim kad je chovek u pravu (a i raič).

Anti-depressives controlling tools of your system
Making life more tolerable

gilopile Re: Problem sa virtuelnim monitorima 25.11.2010. 22:42 #266099

broj poruka: 9459
Nedaj nikom pare,NEDAJJ!

Uninstalisi i taj tvoj monitor,zatim grafiku,pa jedan restart,pa instalisi grafiku i ako treba i monitor,ali 92.5% ce ga sam win prepoznati.Vidi sta ce da kaze.

Ako ovo ne pomogne,onda sam ubedjen da imas na stolu jos koji monitor,malo bolje pogledaj okolo,nemoj da te mrzi,jer je uvek problem u ono u sto najmanje sumnjas,tako da...

(c) 1982 Sinclair research Ltd

:: Stalno u device manager pored mog monitora imam i neka cetiri `default monitor`
:: Sto ne bi bio problem da se (izgleda zbog toga) ne desava da ne reaguje turn off monitor u power options
:: Nekad kad se gasi samo after 1 min, nekad samo after 3 min, nekad se ne gasi uopste
:: Ostavim da kulturno ode u stand by da ne drndam dugme svaki cas, odem, vratim se posle tri sata, monitor i dalje bleji
:: Uradim uninstall ali se vrate vec pri sledecem startovanju racunara
:: Kako da permanentno neutralisem te nepostojece monitore
codeus nemora da obara sistem 25.11.2010. 22:51 #266102

broj poruka: 4054

izvuci monitor iz graficke ... izvuci ga iz kompijutera ... upali komp bez monitora .. kad se podigne win .. cuces po zvucnicima .. udji u control panel .. display .. vidices da nema vise monitora
gilopile Re: nemora da obara sistem 25.11.2010. 22:54 #266104

broj poruka: 9459
http://www.youtube.com/watch?v=NzlG28B-R8Y

(c) 1982 Sinclair research Ltd

:: izvuci monitor iz graficke ... izvuci ga iz kompijutera ... upali komp bez monitora .. kad se podigne win .. cuces po zvucnicima .. udji u control panel .. display .. vidices da nema vise monitora
LVirt 25.11.2010. 23:52 #266119

@ostali
Ma hvala, sve ok. Da sam znao da ce neko da pravi farmu ne bih ni pitao ovo. Jeez...
Ne vredjam zbog milion stvari koje ne znaju, oni mene zbog jedne.

Pisko Vređanje 29.11.2010. 20:10 #267233

Problem je, kolega, što ti vređaš. Ti deliš epitete, a ja savete. Samo, tebe saveti vređaju, ali umesto da, kad te ta strelica pogodila, malo mućneš glavom ili bar da pitaš sadržajnije, braniš svoj nebranjivi stav koji te i doveo u problem - vređanjem. Onih od kojih tražiš besplatan savet.

Zdebeli 29.11.2010. 21:54 #267280

broj poruka: 1383
Sa samo ne kapiram ono sa `sviranjem q`, bilo je totalno nepotrebno.
Covek je pitao za problem, mozda se ne razume u oblast, pa ne zna sta je sve bitno da navede.
Zamislite zovete servis za automobile, i pocne radnik da vas tera u q, zato sto mu niste naveli neke oznake na motoru ili gde vec!

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
raic Re: 29.11.2010. 22:00 #267287

Nije to isto, radnika plaćaju da bude fin i kad mu nije do finoće i ako prirodno nije fin.
Ovde dobiješ Piska u ful paketu hteo - ne hteo.

:: Zamislite zovete servis za automobile, i pocne radnik da vas tera u q, zato sto mu niste naveli neke oznake na motoru ili gde vec
Zdebeli @Raic 29.11.2010. 22:16 #267296

broj poruka: 1383
Hahah, u pravu si.
Ali svejedno mislim da nije bio bas kulturan.

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
raic Re: @Raic 29.11.2010. 22:28 #267300

Ma svejedno, ko sam ja da ga osuđujem kad ni meni često kultura ne viri iz ušiju.

Mamudamujebemmamudamujebem, malomamudamujebemdamujebemja, malomamudamujebem, mamudamujebem UA SUDIJA!!!.

:: Hahah, u pravu si
:: Ali svejedno mislim da nije bio bas kulturan
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs