Pozdrav evo imam jedan mali problem.Koristim program hiren`s 10.1 i u njemu imam program norton ghost za pravljenje image-a sistemske particije ali se mucim jer ne mogu nikako da ga pokrenem.Kad udjem u norton ghost da mi opciju local i kad kliknem na nju odem na opciju particion to image i kad tu udjem ucita mi hard disk ono koja je velicina i to je to nista se ne desava.Pojavi se i strelica od misa ali ona uopste ne reaguje i dalje ne mogu nikako preko dugmica na tastaturi. Zna li neko da mi objasni ono korak po korak kako da napravim image sistemske particije nebitno da li u pitanju bio norton ghost ili neki drugi program?
Ja ću ti pomoći ako nabaviš Acronis True Image. Mada, mislim da ti neće trebati ništa od pomoći kad probaš taj program, ipak, ako zapne tu sam (smo). Ako treba, i video tutorijal...
Ok hvala.Mada sam probao i preko Acronis True Image i opet mi mis blokira.Tacnije ne reaguje mi mis kad pokrenem neki program u hiren`s-u.U svakom slucaju probacu jos malo sam da cackam ali veceras posto sada idem na posao.
:: Ja ću ti pomoći ako nabaviš Acronis True Image. Mada, mislim da ti neće trebati ništa od pomoći kad probaš taj program, ipak, ako zapne tu sam (smo). Ako treba, i video tutorijal.. :: :: :: :: Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!! :: ::
:: :: Ok hvala.Mada sam probao i preko Acronis True Image i opet mi mis blokira.Tacnije ne reaguje mi mis kad pokrenem neki program u hiren`s-u.U svakom slucaju probacu jos malo sam da cackam ali veceras posto sada idem na posao :: :: :: Ja ću ti pomoći ako nabaviš Acronis True Image. Mada, mislim da ti neće trebati ništa od pomoći kad probaš taj program, ipak, ako zapne tu sam (smo). Ako treba, i video tutorijal.. :: :: :: :: :: :: :: :: Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!! :: :: :: ::
Onda je do problema sa drajverima za miša u tom okruženju. Nađi Acronis kao program koji se pokreće iz wina, ali, možeš iz njega snimiti autorun cd kojim se pokreće acronis pre windowsa i radi bez njih, a imaš takve iso fajlove da skineš sa net-a.... U slučaju da ti je miš neki specifičan u kombinaciji sa pločom, tj. da ima problema da se pokrene, onda, odradi backup iz windowsa. Mada je u Acronisu, istovetno grafičko okružeje u oba slučaja. Zatim, ne treba ti miš. Uz pomoć tastera Alt, tab, kao i alt+hotkey (to je slovni-brojčani znak podvučen dash-crticom, može se dobiti klik mišem.... desni klik se dobija tasterom meni - pored Ctrl i Alt...
Hvala svima na savetima.Uspeo sam da napravim image preko programa norton ghost.Posto nisam uspeo nikako da nateram misa da proradi uspelo je ovo sto je raic rekao preko dugmeta ~`TAB` .Znam da treba u biosu u opcijama da ukljucim da vidi misa preko usb-a ali nemam pojma gde se to nalazi.Inace ploca je gigabyte ga p55a-ud3r.Ali sada je nebitno.Posto svi kazete da je program Acronis True Image bolji od ovoga i dali ste detaljno uputstvo ovih dana cu probati i preko njega pa da vidim kako radi. Pozdrav.
:: Pisalo je u navodnicima ~`TAB` je tvoj najbolji prijatelj~ međutim nestalo je iz nekog razloga. :: :: Nije bitno, Pisko je to detaljnije objasnio, on ionako više voli zvuk svog glasa... mislim zvuk svoje tastature :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x1GB Samsung - HD4850 - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: :: :: Ubodi matori ps2 miš ili radi preko tastature, nije teško, je tvoj najbolji prijatelj :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.