Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Operativni sistemi i sistemski programi
Win7 problemi
STRANA 1 OD 1
tomma Win7 problemi 04.11.2010. 14:12 T30703

status: user
broj poruka: 172
U donjem desnom uglu levo od systray-a, na language bar-u mi se pojavila ikonica tastature. Kako da je sklonim?

Podrazumevani browser mi je google Chrome 7.0.517.41. svaka strana koja je trazila tj. ponudila da browser sacuva username i password je to i uradila, u spisku sacuvanih mi se sve uredno pojavljuje medjutim i dalje ostaje da browser unese podatke u trazena polja a mora da se klikne dugme zapamti ili save i tako svaki put kada ugasim browser. U cemu moze da bude problem posto me bas nervira. Do pre mesec dana je sve bilo ok, odnosno sam browser je unosio podatke i nastavljao sa logovanjem bez potrebe da se klikne.

SNAGA BEZ KONTROLE JE NISTA
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
ICEsd Nema tu problema sve je ok 04.11.2010. 15:09 #259575

status: user
broj poruka: 2158

Udji u podesavanja Language bara i iskljuci opcije za vituelnu tastaturu, prepoznavanje rukopisa itd nek ti ostane samo jezik.(vidi sliku)

http://img825.imageshack.us/img825/8489/language.png

Predji na mozilu, nije sve sto se masovno reklamira kao najbolje i najbrzi bas i to sto kaze reklama.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs