Ne postoji potreba za specijalnim programima za brisanje. Windows je totalno netolerantan prema drugim operativnim sistemima i obrisaće ih bez problema (čak, sa zadovoljstvom). Pre će biti da imaš problem sa instalacionim diskom, ATA/SATA kontrolerom, ATA kablom ili neispravnom RAM memorijom.
Nemoguce je da posle formata ostanu fajlovi.Pretupaj mu parrticije sa nekim od partition programa i kreiraj nove,ili izbrisi samo tu particiju ako imas neke podatke na drugoj i kreiraj novu.Nesto nisi odradio kako valja i instalacija wina ne vidi hard,kao ni particije.Mozes samo da pobrises particije i win bi morao da vidi unpartition space,pa kreiraj particije po zelji.
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: Sa diskom je sve OK,vec je koriscen za instalaciju,komp je OK posto sam na njemu probao instalaciju XP-a na drugom hardu i sve funkcionise :: :: sombora :: ::
:: Ne postoji potreba za specijalnim programima za brisanje. Windows je totalno netolerantan prema drugim operativnim sistemima i obrisaće ih bez problema (čak, sa zadovoljstvom). Pre će biti da imaš problem sa instalacionim diskom, ATA/SATA kontrolerom, ATA kablom ili neispravnom RAM memorijom. :: :: Windows-free with Fedora 12 :: :: == http://www.diy-audio-engineering.org = :: ::
Startuj acronis disc director sa hirens bootcd-a, obriši sve particije s harda, napravi ih ispočetka i rešio si problem. Nije ni čudo da neće kad imaš nedovršen format na disku.
I idi u onu tvoju drugu temu pa na obe tvoj poruke stisni dugme `obriši` dok neko nije napisao štogod.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
:: Format sam odradio,ali nepotpun,sam format u Xp-u nije hteo da se odradi do kraja :: :: Izbaceno mi je obavestenje da neki podatci sa harda ne mogu da se skin :: :: Problem je najverovatnije u tome sto sam Xp ne vidi podatke LInux-a na hardu ili ne moze da ih uklon :: :: ZAto mi i treba proveren program za formatiranje koji potpuno unistava Linu :: :: sombora :: ::
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.