Imam Windows XP with Service Pack 3 (licenciran) koji je u obliku .iso fajla. Hteo bih da ga narezem, ali tako da mi ga, kada se ucitava sistem prepozna kao .exe fajl. Kako to da uradim u neru (sta da cekiram prilikom odabira marezivanja)? Hvala unapred!
:: Ako sam te dobro razumeo ti bi butabilan cd :: :: U neru ideš na `burn image or saved project` i pokažeš mu na taj iso :: Reži manjom brzinom za svaki slučaj :: :: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous :: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête. :: :: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x1GB Samsung - HD4850 - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8 :: ::
butabilan i autoplay, najverovatnije to hoces, to se dobija istim postupkom rezanja. Kako god Na google kucaj img burn,skini,instaliraj i videces u programu write image to disk. Ja mislim da nema lakseg postupka. Ispravite me ako gresim. A ti javi da li je ok proslo, ako si me poslusao. Srecno
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.