Zanima me jel ovaj windows moze na svim racunarima da se aktivira ili samo na onom kome se jednom aktivira i zauvek ostaje na tom? Posto bih promenio racunar pa me interesuje da li je moguce da posle instaliram ovaj windows na tom novom?
trebalo bi da ti posle aktivacije piše `you have 4 more activations` (na primer) ili neki sličan tekst.
U svakom slučaju evi ti caka za ubuduće. Instaliraj win aktiviraj ga i napravi imidž preko akronisa (primer) i svaki sledeći put kada reinstaliraš (u ovom slučaju vraćaš imidž) imaš aktiviran win, bez da trošiš broj aktivacija. support normality
Ista originalna kopija, proshla je bar shest konfiguracija (kojih u ovom trenutku mogu da se setim). I nikada nisam video tu poruku. Jedino ako ga aktivirash telefonom pitace te shta je od hardwarea promenjeno, a ako ja aktivacija preko interneta onda ce istim putem i utvrditi shta je promenjeno.
Anti-depressives controlling tools of your system Making life more tolerable
Ok, možda sam i lupio. Ionako sam poslednji put to radio pre dve godine. Napravio sam imidž i ne razmišljam više o tome. support normality
:: Ista originalna kopija, proshla je bar shest konfiguracija (kojih u ovom trenutku mogu da se setim). I nikada nisam video tu poruku :: Jedino ako ga aktivirash telefonom pitace te shta je od hardwarea promenjeno, a ako ja aktivacija preko interneta onda ce istim putem i utvrditi shta je promenjeno :: :: Anti-depressives controlling tools of your syste :: Making life more tolerabl :: ::
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.