Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Operativni sistemi i sistemski programi
WINDOWS XP PROFESIONAL OEM EDITION
STRANA 1 OD 1
korica WINDOWS XP PROFESIONAL OEM EDITION 26.10.2010. 10:47 T30436

status: user
broj poruka: 152
Zanima me jel ovaj windows moze na svim racunarima da se aktivira ili samo na onom kome se jednom aktivira i zauvek ostaje na tom?
Posto bih promenio racunar pa me interesuje da li je moguce da posle instaliram ovaj windows na tom novom?

Unapred hvala
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
pajsgudgud Moguće 26.10.2010. 10:49 #256583

broj poruka: 3742
do pet puta možeš da ga aktiviraš...na kojem god računaru.

support normality

korica PITANJE 26.10.2010. 10:52 #256587

broj poruka: 152
Jel postoji mogucnost neka da proverim kolko je vec puta aktiviran i kolko je aktivacija ostalo?
pajsgudgud Koliko se sećam 26.10.2010. 11:00 #256590

trebalo bi da ti posle aktivacije piše `you have 4 more activations` (na primer) ili neki sličan tekst.

U svakom slučaju evi ti caka za ubuduće. Instaliraj win aktiviraj ga i napravi imidž preko akronisa (primer) i svaki sledeći put kada reinstaliraš (u ovom slučaju vraćaš imidž) imaš aktiviran win, bez da trošiš broj aktivacija.
support normality

bstaletic Milion puta instalirao XP OEM 26.10.2010. 11:12 #256594

broj poruka: 1889
Ista originalna kopija, proshla je bar shest konfiguracija (kojih u ovom trenutku mogu da se setim). I nikada nisam video tu poruku.
Jedino ako ga aktivirash telefonom pitace te shta je od hardwarea promenjeno, a ako ja aktivacija preko interneta onda ce istim putem i utvrditi shta je promenjeno.

Anti-depressives controlling tools of your system
Making life more tolerable

pajsgudgud Re: Milion puta instalirao XP OEM 26.10.2010. 11:24 #256598

Ok, možda sam i lupio. Ionako sam poslednji put to radio pre dve godine. Napravio sam imidž i ne razmišljam više o tome.
support normality

:: Ista originalna kopija, proshla je bar shest konfiguracija (kojih u ovom trenutku mogu da se setim). I nikada nisam video tu poruku
:: Jedino ako ga aktivirash telefonom pitace te shta je od hardwarea promenjeno, a ako ja aktivacija preko interneta onda ce istim putem i utvrditi shta je promenjeno
::
:: Anti-depressives controlling tools of your syste
:: Making life more tolerabl
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs