Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Operativni sistemi i sistemski programi
zona sumraka win 7 - hitna pomoc zbog posla
STRANA 1 OD 1
Ognjeni zona sumraka win 7 - hitna pomoc zbog posla 25.10.2010. 12:54 T30404

status: user
broj poruka: 4521

Poz svima,

imam nevidjen problem i ako moze neko da mi pomogne jer mi komp treba hitno za posao.

Ceo vikend se *ebem sa kompom i nema sanse nista da uradim.

Elem imao sam instalirano win 7 x64 regularnu verziju, ne modifikovanu...radila mi je oko godinu dana na ovom istom kompu bez problema.

U petak mi je win crashovao nije hteo da se bootuje...dodje do ove slike

http://www.wallcoo.net/cartoon/Windows_7_Wallpapers_1920x1200/images/Windows_7_221783.jpg

(znaci posle windows startup a pre windows -desktop dela.

I tu mi je zapucao win....restartujem par puta, svaki put isto...a dodjavola reko...ubacim win 7 disk i odem na system restore (probao i startup repair ) i vratim na restore point od pre 2 dana cisto da bi mogao da sredim podatke i formatiram kako treba....

udjem u win posle toga, sredim podatke na drugi hdd i krenem da formatiram i da instaliram sa ISTIM cd-om sa kojim je bio instaliran i ovaj pretnodnu godinu dana.

Proslo sve ok, al ocigledno aktivacija istekla i prijavi mi standardan black screen i ovo nije geniue..... Ubacim drugi cd od win 7 koji 32 bitan..isti djavo mi prijavi ...uzmem od druga najnoviji oktobar 2010 edition ( ne - modifikovan -cist)

instaliram sa njim i krecu opet problemi.... Zavrsi se instalacija, win radi normalno sve do trenutka kad ga restartujem i zapuca se na istoj onoj slici od gore.

formatirao sam 20 puta , brisao particiju pravio novu al dzaba. Memorija proverena, hdd proveren.

sad sam stavio win xp cisto da mogu da radim ( mozda ce i on da zapucava probacu sad par puta...) ali mi pod hitno treba win 7.

ima li neko ideju, sta da radim koji mu li je djavo vise, zivota mi zapucao bih ga u zid. Svaki put kad mi treba komp hitno ovo mi bude,SVAKI put.

Ajd uzdravlje
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
bstaletic Instaliraj Ultimate 25.10.2010. 13:16 #256176

broj poruka: 1889
I poshalji mi mail.
Ja ti onda poshaljem reshenje.

Anti-depressives controlling tools of your system
Making life more tolerable

Ognjeni Re: Instaliraj Ultimate 25.10.2010. 13:20 #256179

poslao..mada vec imam pre-aktiv..ako na to mislis

Ajd uzdravlje

:: I poshalji mi mail
:: Ja ti onda poshaljem reshenje
::
:: Anti-depressives controlling tools of your syste
:: Making life more tolerabl
Ognjeni ... 25.10.2010. 13:24 #256182

p.s. sad sam video da u xp-u nemam dvd rom (iako je prepoznat u biosu normalno ) kao ni deamon tools nema svoj virtuel drive

Ajd uzdravlje

bstaletic Pogledaj mail. 25.10.2010. 13:24 #256183

broj poruka: 1889
U njemu sam sve objasnio.

Anti-depressives controlling tools of your system
Making life more tolerable

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs