status: user broj poruka: 4521 | Poz svima,
imam nevidjen problem i ako moze neko da mi pomogne jer mi komp treba hitno za posao.
Ceo vikend se *ebem sa kompom i nema sanse nista da uradim.
Elem imao sam instalirano win 7 x64 regularnu verziju, ne modifikovanu...radila mi je oko godinu dana na ovom istom kompu bez problema.
U petak mi je win crashovao nije hteo da se bootuje...dodje do ove slike
http://www.wallcoo.net/cartoon/Windows_7_Wallpapers_1920x1200/images/Windows_7_221783.jpg
(znaci posle windows startup a pre windows -desktop dela.
I tu mi je zapucao win....restartujem par puta, svaki put isto...a dodjavola reko...ubacim win 7 disk i odem na system restore (probao i startup repair ) i vratim na restore point od pre 2 dana cisto da bi mogao da sredim podatke i formatiram kako treba....
udjem u win posle toga, sredim podatke na drugi hdd i krenem da formatiram i da instaliram sa ISTIM cd-om sa kojim je bio instaliran i ovaj pretnodnu godinu dana.
Proslo sve ok, al ocigledno aktivacija istekla i prijavi mi standardan black screen i ovo nije geniue..... Ubacim drugi cd od win 7 koji 32 bitan..isti djavo mi prijavi ...uzmem od druga najnoviji oktobar 2010 edition ( ne - modifikovan -cist)
instaliram sa njim i krecu opet problemi.... Zavrsi se instalacija, win radi normalno sve do trenutka kad ga restartujem i zapuca se na istoj onoj slici od gore.
formatirao sam 20 puta , brisao particiju pravio novu al dzaba. Memorija proverena, hdd proveren.
sad sam stavio win xp cisto da mogu da radim ( mozda ce i on da zapucava probacu sad par puta...) ali mi pod hitno treba win 7.
ima li neko ideju, sta da radim koji mu li je djavo vise, zivota mi zapucao bih ga u zid. Svaki put kad mi treba komp hitno ovo mi bude,SVAKI put.
Ajd uzdravlje |