Juce se iz cista mira pojavio plavi ekran i racunar restartovao. Posle toga mi je prijavio sledece: *************************************************** Problem signature: Problem Event Name: BlueScreen OS Version: 6.1.7600.2.0.0.256.1 Locale ID: 1033
Additional information about the problem: BCCode: 1000008e BCP1: C0000046 BCP2: 82A968F8 BCP3: A06C34B8 BCP4: 00000000 OS Version: 6_1_7600 Service Pack: 0_0 Product: 256_1
Files that help describe the problem: C:\Windows\Minidump1810-13010-01.dmp C:\Users\Comp\AppData\Local\Temp\WER-33150-0.sysdata.xml
If the online privacy statement is not available, please read our privacy statement offline: C:\Windows\system32\en-US\erofflps.txt ***************************************************
Moze li neko da desifruje hijeroglife i ukaze mi sta bi moglo da ga muci?
Fajlovi koji blize opisuju problem mi nisu od pomoci: - *.dmp ne mogu da otvorim - prikazuje hijeroglife - *.xml ne mogu da nadjem (nema ga u tom direktorijumu).
BSOD se u 90% slucajeva ukazuje na neispravan hardver,ali BCCode:1000008e se najcesce vezuje za softverski problem...Novi drajveri ili neki novi softver...Ako si ih skoro menjao probaj da vratis stare i vidi dali ce ti to resiti problem.
ChessMaster. Njega sam instalirao pre toga da vidim koliko sam zardjao. I prijavio mi je da nesto kao nije kompatibilno, ali sam mu rekao da nastavi. Uredno je upalio program i sve je radilo osim komande Preferences - tu se zakucavao i izlazio iz programa. A posle je odjednom pukao Win7 (nije bio u sahu).
Pretpostavicu da je to. Evo od sinoc sah nisam palio i komp radi ok. Videcu.
@Ish Hvala na Programu AppCrashViewer. Upravo sam ga probao i pokazuje na Chessmaster.
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.