Proverena sedmica radi na mom kompu i na jos dosta drugih a nece da radi na novom kompu!? Instalira sve ok i kad zavrsi krene da dize sistem i zakuca odjednom kad se pojavi znak sedmice (četri boje) ploca je: MSI P45 Diamond Procesor: Q9505 ISTO SE PONASA I SA 32-BITNOIM I SA 64-BUTNOM SEDMICOM!
Probao sam na vec formatiranu i nije hteo a onda sam formatirao sa sedmicom ono kad pita na koju ces particiju da ga instaliras odredim particiju i formatiram je.
Ploca i procesor su stari 6 mececi od drugara kupljeno, kod njega ova 64-bitna sedmica radila extra ja je licno instalirao! Hard je nov tek kupljen WD 500gb , napajanje novo Chieftec 500w kanjavi
Mogao bi da instaliraš časkom XP čisto da eliminišemo hardver ako to bude radilo.
Legao bi i neki test memorije preko hirensa, možda je i neispravna al mož biti i da je nekompatibilna.
Kad budeš instalirao sedmicu instaliraj je za svaki slučaj tako što ćeš da je uputiš na neparticionisan prostor tako da ona sama sebi napravi particiju, to ne mož da omane.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Meni se slicna stvar desavala sa XPom, iz nekog razloga na tom kompu se sistem klao sa Optikom, ni sada ne znam zbog cega, pa je tako zakucavao na ucitavanju! Na kraju sam sistem instalirao sa Flesh-a i uspelo je...
Btw, proveri Boot Devices, ako vec nisi, posto nekad iz nepoznatog razloga umeju da zamene mesta...
1. Pocupaj sve PCI kartice ako ih imas 2. Ucitaj u BIOSu Fail safe defaults i to tako sto udjes na svaku stranu i pritisnes F6. Ne onaj ponudjeni Fail safe defaults u glavnom meniju BIOSa. 3. Prilikom poslednjeg restarta instalacije, dakle kada treba da krene taj problematicni deo, ugasi kompjuter i iscupaj optiku 4. Ako imas vise memorijskih modula, izvadi sve, ostavi samo jedan. 5. Ako imas uslova, promeni graficku kartu (pozajmi samo za test)
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.