Hteo sam da stavim ova dva sistema na jedan disk (zasto da drzim dva diska ako je moguce samo jedan ). E sad, ja sam trazio po netu objasnjenje i nasao ovo http://spedr.com/121unj. Medjutim, sad me buni nesto. Dosao sam do dela kada treba prekopirati u root folder diska 2 fajla (win51 i win51ip) za 32bit xp. Pretpostavljam da je za 64bit win51 i win51ap. Posto su win51 fajlovi isti i za 32bit i 64bit on me pita da li hocu da prekopiram jedan preko drugog. Oba fajla su po 1kb. Da li ce bootovanje sa diska raditi normalno ako prekopiram ili sta drugo raditi? Na ovom sajtu sto sam dao, pise samo kako staviti 98, 2k, xp, 2k3 itd. na jedan disk, tj nigde se ne pominju 32 i 64 bit xp ili neki drugi. Pa ako bi neko mogao samo da mi objasni samo ili da mi da neki link ako ima kako to uraditi, bio bih vam zahvalan :-) Pozdrav.
GA-945PL-S3, c2d e2140 1.6Ghz (OC 2.4Ghz) 3GB Kingston ddr2 800, WD500GB, Toshiba-Samsung DVD, Sapphire ATI 4850 1gb ddr3 256 bit
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.