Imam problem znaci nemogu nikako da uradim update odkako sam pre neki dan kad sam rusio sistem.I onda sam uradio kompletan update koji mi je normalno hteo. E sad mi nece nikako. http://img407.imageshack.us/img407/1203/89384969.jpg
Nebi mi to bio problem nego sam zaboravio da instaliram Stampac pa reko da updetujem drajvere sa neta i nikako mi nece da pronadje za stampac drajvere. I jos nesto kako da resim ovaj zuti znak pitanja na ovom Controleru?
Zuti znak za kontroler ces ukloniti tako sto ces otici na sajt proizvodjaca tvoje ploce i skinuti najnovije dravere za sedmicu za nju i instalirati ih. Za stampac probaj da tako dje potrazis drajvere na sajtu proizvodjaca. Mozda ti ne dozvoljava update, jer je microsoft nanjusio da ne mas legalan sistem.
Imao sam i ja taj problem al koji je kod bio ne secam se sad. Uglavnom posle nekih desetak danaguglanja i nerviranja pao je novi windows 7. Znaci pogledaj ako možeš da središ proguglaj malo ako nece reinstalacija.
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.