Desava se da mi racunar nasumcino zablokira, i tad ceo ekran bude u jednoj boji,znaci sve zablokira i pojavi se crvena boja na ekranu ili bela i ili plava(ceo ekran bude u toj boji) i onda samo restart pomaze. Imam integrisanu graficku jer kom mi sluzi za office i malo internet.
Samo nije tako kratak put pa mozes da se opustis. Meni to lap radi vec tri meseca,do sada jedino nisam imao vajling boju(sto bi bunjevci kazli)a ceo ostali dugin spektar po nekoliko puta.
:: Javlja ti da navija za Srbiju. Vidiš da su to boje zastave! Integruša - patriota. Ako to ne prođe posle ove frke sa odbojkom, onda je neki kvar :: :: :: Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!! :: ::
Jasno mi je da krece stazom bez povratka ali sta odlazi? Koja komponenta? Jer vazno mi je da mi racunar bude siguran,zbog rada,jer kad mi se u pola rada restartuje moze da napravi velike probleme.
Ne mora da znaci da mu nema povratka.Mozda ga povrnes sa novom grafikom, ne bi bilo lose i da testiras memoriju ili stavis od drugara za probu.Moze biti svasta,s obzirom na simptom koji imas,jbg.
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.