O da, moćan je Ghost... Teško da postoji neka varijanta vezana za Ghost koju nisam probao i evo teško da mogu da se setim da me je negde ostavio. Imam jedan kalem za 50 diskova i nije pun. Znači negde oko 35 do 40 DVD-ova sa Ghost-ovima XP-a. Počev od praistorijskog KT133 pa na dalje, veliki broj kombinacija čipset-ova, grafičkih, software-a. Pita neko ``jel može majstore reinstalacija``, naravno da može, u sebi se mislim magarče nisam ti ja majstor ja sam jebač. Pogledam koja je kombinacija hardvera, uzmem Ghost najbliže moguć i za 15 minuta sve radi, Win, Office, Nero pa redom prema sitnijem softveru. Sve je tu za par minuta...e sad što nije baš prava reinstalacija, šta ćeš i život je neiguran sam po sebi... Nikad lepša lova. Eventualno deinstaliram stare drajvere, stavim nove, drajver i softver za neku TV kartu ako je ima, SP3 za XP...gotovo za sat vremena.
Kažem ti, moćan je Ghost i naravno Hirens Boot CD.
Kod Win7 je još luđe. Imam samo jedan image sa nekog P35 i lepim ga svuda. Jednostavno može.
Hvala na odgovorima, Ghost je najbolje resenje za backup sistema, na par meseci odradis Ghost i uvek imas svez sistem bez mukotrpne reinstalacije operativnog sistema i programcica kojih uvek ima zilion.
I lako je nekom instalirati pra osnovnih programa, ali staviti sve zivo i podesiti i to svaki put to je ubistvo. Zato je tu DUH :)
Hahaha, jebač je pravi naziv za taj zanat. Pošto zajebeš nekog da si mu instalirao svež win. Mada, elegantno rešenje, nema šta. Mora se priznati.
:: :: O da, moćan je Ghost.. :: Teško da postoji neka varijanta vezana za Ghost koju nisam probao i evo teško da mogu da se setim da me je negde ostavio :: Imam jedan kalem za 50 diskova i nije pun. Znači negde oko 35 do 40 DVD-ova sa Ghost-ovima XP-a. Počev od praistorijskog KT133 pa na dalje, veliki broj kombinacija čipset-ova, grafičkih, software-a :: Pita neko ``jel može majstore reinstalacija``, naravno da može, u sebi se mislim magarče nisam ti ja majstor ja sam jebač. Pogledam koja je kombinacija hardvera, uzmem Ghost najbliže moguć i za 15 minuta sve radi, Win, Office, Nero pa redom prema sitnijem softveru. Sve je tu za par minuta...e sad što nije baš prava reinstalacija, šta ćeš i život je neiguran sam po sebi.. :: Nikad lepša lova. Eventualno deinstaliram stare drajvere, stavim nove, drajver i softver za neku TV kartu ako je ima, SP3 za XP...gotovo za sat vremena :: :: Kažem ti, moćan je Ghost i naravno Hirens Boot CD :: :: Kod Win7 je još luđe. Imam samo jedan image sa nekog P35 i lepim ga svuda. Jednostavno može :: ::
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.