a da pokusas da promenis u BS-u pod sekcijom Video-Video rendering pa rendering mode, stavi recimo overlay mixer, ili VMR9 ili VMR7, pa probaj? ako nije do toga, reinstaliraj kodek, jer meni BS sve filmove pusta.
:: Ako neko slucajno zna neki dobar player za filmove nek mi kaze ime. BS player nece da mi radi a na km-u mi losa slika. Pozdra ::
kod mene ni menjanje u KM-u ne pomaze, jednostavno je losa slika kako god namestio(kockice). najbolju sliku mi daje WMP, koji ide uz W7, kada uporedim sa MPC evidentna je razlika u korist ovog prvog.
A4Tech, XL-740K,Oscar. A4Tech X7, G800 Thermaltake Soprano RS 200 Intel Q6600. CM - TX3 Asus P5QL-E Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz WD Caviar 640 Gb, AAKS ATI Sapphire HD 5770, 1Gb, DDR5
pazi, ne znam koliki ti monitor imas, ja imam 22` 1080p, na mpc ili BS mi je podesen VMR9 i overlay, ako je kvalitetan divx (axxo FXG), nema kockica, koristim k-lite full codec. Cak i u GOM-u nemam kockica, KM ne koristim, ne svidja mi se intefejs.
:: kod mene ni menjanje u KM-u ne pomaze, jednostavno je losa slika kako god namestio(kockice) :: najbolju sliku mi daje WMP, koji ide uz W7, kada uporedim sa MPC evidentna je razlika u korist ovog prvog :: :: A4Tech, XL-740K,Oscar. A4Tech X7, G800 :: Thermaltake Soprano RS 200 :: Intel Q6600. CM - TX3 :: Asus P5QL-E :: Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz :: WD Caviar 640 Gb, AAKS :: ATI Sapphire HD 5770, 1Gb, DDR5
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: pazi, ne znam koliki ti monitor imas, ja imam 22` 1080p, na mpc ili BS mi je podesen VMR9 i overlay, ako je kvalitetan divx (axxo FXG), nema kockica, koristim k-lite full codec. Cak i u GOM-u nemam kockica, KM ne koristim, ne svidja mi se intefejs :: ::
Gledam iskljucivo DVD i BR-rip, nista drugo. Monitor je 22 inca. KM plejer nece da radi iz nekog razloga. Mnoge verzije nece ni da pokrenu sliku, dok kod ovih sto hoce, slika je sa sitnim ali vrlo primetnim kockicama i velika je ostrina. Znjam da mi je na XP-u radio(slika brutalna), ali na ovoj sedmici nece kako okrenem. Sad cu bas da probam da skinem novu verziju.
A4Tech, XL-740K,Oscar. A4Tech X7, G800 Thermaltake Soprano RS 200 Intel Q6600. CM - TX3 Asus P5QL-E Kingston Hyper X - 4x1 gb.,1066Mhz WD Caviar 640 Gb, AAKS ATI Sapphire HD 5770, 1Gb, DDR5
Po meni najbolji player, samo treba lepo da se podesi. Kada se instalira prvo trba ukljuciti Advanced menu (desni click, optons, Advanced menu).Kada je ukljucen Advanced menu ides na Video (Advanced) pa skoro na dnu kliknes na `Preset:Quality (3Ghz) i kockice ce nestati.
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.