Neki stari komp je u pitanju i pokušavam da stavim sistem i kad dođe do dela: SETUP IS LOADING FILES(KERNEL DEBURGGER DLL).... i dalje ne ide? Šta je tu cklo? Ja imam nešto u glavi da sam ovde negde video odgovor ali nikako ne mogu da nađem.... Drugo pitanje bi glasilo da li može to da se sredi?
Ako je neki stari hard u pitanju onda prvo sto se uradi je da se proveri njegova povrsina dal je ispravna, ako je hard 100% ispravan onda ides na instaliranje sistema, ako dodje do kopiranja pa tu pocne da se glavi, e sad dal tesko cita cd zbog cd-a ili je to do dvd uredjaja mora da se proveri. ja uvek imam kopiju svakog sistema(msm na disk) pa ubacim drugi cd i ako tu sve odradi kako valja znaci dvd ocitava tesko predhodni disk....itd :))
....svima koji su se uključili. Pokušaću da otklonim te `probleme` koje ste naveli ali iskreno mislim da nije to....bar se tako nekako sećam i mislim da nije takav kvar. To je nešto sa pločom ali ajde da prvo rešim ovo što ste vi pisali pa ćemo videti dalje.... Inače instalacioni disk nije to sam već probao....ostaje hard da proverim i memoriju pa ćemo videti
Izgleda da jeste procesor, tj procesor ili ploča jer su na ploči svi kondenzatori naduvani i to samo oko procesora tako da moguće i da je ploča ali sve u svemu nije ni hard, ni instalacioni cd, ni moemorija čisto da ako neko bude imao sličan problem da zna! Izgleda da ovaj računar neće dalje tako....pozdrav i hvala
Memorija ili optika. Ploca manje vise,ako su kondenzatori naduvani a ploca pali onda radi.... To se prvo kopira u ram pa onda na HD tako da je problem kod kopiranja u ram . . . . http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1355452
ako su naduvani kond. oko cpu ... ploca ce se upaliti ... ali tacnost i stabilnost napona na cpu je upitna .. to radi kilavo dok se nezagreju fetovi usled losih kondenzatora i tada blokira masina .. nosi u servis i zameni kond. i radice ti kao nova
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.