Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Operativni sistemi i sistemski programi
dell optiplex 260 - problem
STRANA 1 OD 1
mbjelos dell optiplex 260 - problem 18.09.2010. 14:46 T29492

status: user
broj poruka: 53
Imam dell optiplex 260 i problema nije bilo dok nisam instalirala windows 7. Ne mogu nikako da nadjem driver za zvucnui karticu. Koji dog da nadjem ne podrzava ovaj os. Zvucna je ADI 198x integrated audio. Molim vas za pomoc jer vec 3 sata skidam sve moguce drivere sa neta i ni jedan ne odgovara. Po forumima sam videla da dosta ljudi ima isti problem, ali nisam nigde uspela da nadjem resenje
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Vlaovicm Re: dell optiplex 260 - problem 18.09.2010. 14:51 #245706

broj poruka: 359
Jel si probala Win update? .)

:: Imam dell optiplex 260 i problema nije bilo dok nisam instalirala windows 7. Ne mogu nikako da nadjem driver za zvucnui karticu. Koji dog da nadjem ne podrzava ovaj os. Zvucna je ADI 198x integrated audio. Molim vas za pomoc jer vec 3 sata skidam sve moguce drivere sa neta i ni jedan ne odgovara. Po forumima sam videla da dosta ljudi ima isti problem, ali nisam nigde uspela da nadjem resenje
Krecky evo resenja 18.09.2010. 15:02 #245709

broj poruka: 393
Prati uputstva sa ovog sajta
http://www.bondysblog.co.uk/geek/windows-7-drivers-for-soundmax-adi-198x-fix/
i to bi trabalo da bude to.
Covek kaze da je uspeo.

Pozz

mbjelos Nece... 18.09.2010. 15:29 #245713

broj poruka: 53
Nece nista od ovoga.
imarkovic Re: Nece... 18.09.2010. 15:35 #245714

broj poruka: 19008
pa gde nadje bas sedmicu da instaliras, video sam da ima drajver na DriverGuide.com, ali za Vistu, u principu radi, ali ne uvek i ne bez problema, predlozio bih ti ili da instaliras XP, ili Vistu, ali radije XP, ili da uzmes neku Creative SB live iz mora oglasa za male pare i furas na sedmici (radi sve osim 5.1:).

:: Nece nista od ovoga.
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs