Na racunau sam imao dva sistema Win XP SP2 i Win 7 x86, i sinoc mi je pao sistem win 7, odjednom je napravio plav ekran i restartoveo se i svaki put kad se pali tako radi i nece da podigne sistem... Ja sam obrisao taj sistem (nisam imao bitnih podataka) i instalirao novi, ali pri pokretanju racunara ne mogu da biram sistem koji ce da se pokrene, a sve sam uradio kako treba, da li mze neko da mi pomogne sta da uradim? Kada sam formatirao particiju imao sam dve unpartitioned space, da li i to ima veze.?
Polako zemo. Potrebno je da nakon boot-ovanja u W7...
16.09.2010. 14:07
status: user broj poruka: 10999
podesi, u okviru Control panel\system\advanced\startup - time to display list of op systems..., da i XP bude u boot listi. Ako ovo ne pomogne, instalisati neki boot manager koji ce `pronaci` i XP-a i dodati ga listi...
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: :: podesi, u okviru Control panel\system\advanced\startup - time to display list of op systems..., da i XP bude u boot listi :: Ako ovo ne pomogne, instalisati neki boot manager koji ce `pronaci` i XP-a i dodati ga listi.. :: ::
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.