Aj da probam da skratim pitanje.... do juche radilo sve ok.. sva 4 USB-a pozadi na kucishtu.... U jedan uljuchen mish ostala tri koristio za FLASH DRIVE itd...... Kako sam ukljuchio.... neki MP3 USB.... u jedan slobodan (koji sam uljucvivao i ranije jer je moj :D )... tri mi pobrljavaila..VISHE NE RADE ... ne rade u smislu shta god da ukljuchim u njih..kao da nisam ni ukljuchio... a ovaj gde je mish..shta god da uljuchim umesto njega..sve prepozna i radi normalno.... U system-u uvek pishe unknown device za ta tri iako nishta nije uljucheno..ili uredjaj nije prepoznat! verovatno je pobrljavio neshto... PS nemam nikakve viruse itd u kompu.... jer sam sasvim sluchajno uradio juche DEEP FULL SCAN .) a i ne idem na ONE sajtove : ))) ( proradice kada reinstaliram Windows to znam jer sam reshavao to tako..., tako da znam da nije do ploche itd...) ali mene zanima kako da reshim to nekad,a da nemoram da reinstaliram Windows uvek.. inache sve radi savrsheno....!.... Jel ima neko neko reshenje ili ideju? Evo i screen za pomoc.. Hvala svima unapred . ) http://img405.imageshack.us/i/usbproblem.jpg/
Asus M2N-E AM2+ 7750 Black Edition Geil 2 x 1GB 667Mhz 2 x 160GB Maxtor nVidia Gigabyte GT220OC 1GB 128Bit DDR3 750/1600/1900 Asus DVD/RW Blueberry 450W
Iz device manager-a deinstaliraj sve vezano za USB. Restartuj racunar i pusti ga pronadje novi hardware. To bi trebalo da ti pomogne. Ako nece tako, ponovi ovo iz safe moda.
Probaj prvo sledece: ugasi racunar normalno, a onda izvuci kabl za napajanje. Ostavi tako racunar dvadesetak minuta, pa vrati kabl i upali racunar. Ako ovo ne pomogne probaj sledece: Idi na START, RUN i kucaj devmgmt.msc, pa enter. Otvori Universal Serial Bus Controllers i idi na svaki desnim klikom, pa Properties.Onda idi na Power management i svuda otcekiraj Allow the computer to turn off this device to save power. Pozatvaraj sve i restartuj racunar. Probaj, pa javi sta se desilo.
Reinstalirao sam windows.... Nisam probao... neshto je zabrljavio... i morao sam ovako.... I naravno..sada sve radi normalno... al ako mi se nekad ovo OPET desi..a desice se garant ..jer ovo nije prvi put.....Probacu to... Sve u svemu.>Hvala ti . ) Asus M2N-E AM2+ 7750 Black Edition Geil 2 x 1GB 667Mhz 2 x 160GB Maxtor nVidia Gigabyte GT220OC 1GB 128Bit DDR3 750/1600/1900 Asus DVD/RW Blueberry 450W
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.