Naime, moram da menjam sistem da ovom malom zlotvoru i do sada sam sve uradio što mi treba, Napravio sam boot fleš risteći WinToFlash, kopirao sistem na fleš 2gb i pokrenem isalaciju....sve ide kako valja, prvo postavim da diže sa fleša, idem na onu prvu opciju `text mode setup(....)` , krene isnstalacija i onda nastane problem!!! Naime dođe do dela Welcome to Setup i dalje ne mogu nikako....odem na enter, tj na setup XP now i onda dobijem ovo:
ako odem na enter onda on pokušava da stavi Xp na fleš i naravno da to ne može a ako ondem na s onda dobijem sledeći prozor gde takođe ne mogu ništa da uradim jer ni jedna opcija nije rešenje:
E svaki put kad postavim pitanje na forumu šokiram se istim stvarnima...na konkretna pitanja ima 1-2 odgovora max a pitanja tipa `AMD X6 ili Intel i5, i7` bar po 30-40!!! Strašno, a ja ovde ne znam šta više da pušam a taj što se dvoumi između ta dva neće se zajebati šta god da uzme....al šta ćeš, da pitam da li da uzmem nVidia ili Ati bilo bi nam zanimljiovo do jaja :)))
Naravno zavisi i od toga da li taj tvoj netbook pravi ATI ili NVIDIA, ako prave ovi prvi sumnjam u uspeh čitavog posla a ni ovi drugi nisu ništa bolji.
A da `pušaš` možeš šta god oćeš i šta ti životna opredeljenja nalažu.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Pokušao sam sad da odradim preko tog tutorijala što si stavio ali mi ne prepoznaje ni jedan usb fleš koji stavim....jooooj, ne vidi ih preko tog programa USB MultiBBoot a ovako nema problema
Jbg, ne sećam se ša bi moglo da krene naopako, nisam to skoro radio pa samo mogu da ti kažem da pratiš pobožno uputstvo i aj korak po korak, ako je meni uspelo što ne bi i tebi.
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Nema, ovde je bio veoma siromašan, ne znam da li je u pitanju model ili je to tako ali ovde u npr system Configuration ima samo JEZIK, Procesor C$ State (stoji enable) i Boot Options i to je to ....
Nemam pojma...al da ide na živce boga mi ide , i da mi treba sistem treba ali i da ga ja mogu staviti , teškooooo....nemam više ideja, kontam da je ta prva slika ključna, to nepto ne valja jer se u ni jednom tutorijalo to ne pojavljuje :(((
Ništa nisam našao...zaista nemam pojam šta više da radim a vidim da nema rešenja ni od nekog drugog, Izgleda da je o atipičan problem i da se nismo do sada susreli sa tim....U svakom slučaju hvala svima što koji su se uključili i ako kojim slučajem rešim problem javiću čisto da se neko dugi ne bi mučio kao ja :-)))
Evo me druže, ceo dan nisam kući pa nisam ni bio za kompom?!
Ovaj lap top je u pitanju Compaq Mini 110c-1100EM
Ako imaš sad ideju spasio si me, vidiš da niko ništa ne zna, a nisam samo ovde pisao....da mi je neko to rekao da neće niko znati ne bi verovao, al eto....
Ok, problem je sigurno manjak sata drajvera u instalaciji XP-a.
Aj probaj ovo, malo je cimanje ali nemaš šta više da probaš, ubacićemo (mislim ti ćeš da ubaciš) te drajvere u instalaciju XP-a. Uputstvo u sitna crevca sledi.
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.