Ceo vikend sam se zajebavao pokusavajuci da namestim win 7 da radi ali uzalud.
Jednostavno nece me. Na clean install, udjem na win defendera i sve su komande zatamnjene sem update-a, sta to moz` da bude. Avira nece da se instalira prijavljuje gresku, a ja win defendera nit mogu da koristim nit` mogu da ga iskljucim?
Probaj stvarno drugu instalaciju, ne verujem da ima bilo kakve veze s bs. Ima na svim torent sajtovima ona lepa aktivirana 32/64bit verzija sedmice što nam svima radi primerno.
Ne znam radi li uopšte defender ako ti nije aktiviran win, ti si to odradio?
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
Pre aktivacije, posle aktivacije isto, ne znam koju instalaciju svi koriste ali ja sam skinuo sa pirata onu sa najvise sidera ULed by extremezone i njen hash se poklapa sa originalnim i ne mogu da verujem da njoj nesto fali, siduje je vise od 2k ljudi zaboga.
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.