Od pre neki dan imam problem pri pokretanju Windows-a XP. Naime, nakon `učitavanja`, pojavi se prazan desktop sa porukom u prozorčetu: `Setting up personalized setings for`, C:\windows\system32\winlogon\winlogon.exe. I tako može da stoji u beskraj. Tek kada preko task menadžera resetujem komp, onda se sistem podigne kako treba. Pokušao sam sa system restore, ali nije pomoglo. Zna li neko gde je zapelo?
Vidi u startup procesima guši li ti štogod komp na startovanju, ima li neki proces kod kojeg bi komp mogao da se zaglupi, preprskaj ga omiljenim sredstvima protiv zlotvora i tako dalje...
Uvek možeš da skembaš sistem, ako ga imaš već dugo sigurno se nakupio koječega.
Možeš da probaš i sledeće Idi na lokaciju u registry: HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run i obriši key `Loadwc.exe`
Nego, imaš li možda naviku da se igraš raznim registry optimizerima, tuneupovima i sličnim?
Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous. Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.
:: :: Nisam nasao Load.exe na navedenoj putanji. Pokušao sam da ubijem sve nepotrebne procese pri podizanju Windows-a, ali ništa. A u vezi sa navikom da se igram registry optimizerima, nemam običaj ali povremeno pokrenem po neki. Moguće je da se tu nešto zbrčkalo
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.