hahahaha, si jeo bunike? Pretpostavljam da ti je potreban jedan windows, prikljucis jedan po jedan hard pa vidis na kome ti je windows koji tebi treba, stavis njega kao glavni, a sa drugim hardom radis sta god hoces.
:: Kako podići sistem sa 2 sata HD-a koji imaju instalirane windowse :: Bane Bgd.
Pritiskom na F9-F12 pri startovanju compa pojavice ti se quick boot manager,odaberi jedan od ta dva harda za koji mislis da treba da dize win.Ako sam skontao pitanje... Pojasni jos zeru sta u stvari hoces.
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: Kako podići sistem sa 2 sata HD-a koji imaju instalirane windowse :: Bane Bgd.
to stoji, ali zaboravljas da nece da moze na svakoj ploci...Gigabyte ima jednu foru,ASROCK drugu,Biostar trecu,ASUS cetvrtu,a neke i nemaju...dakle,samo bios i Boot Device priority.
:: Pritiskom na F9-F12 pri startovanju compa pojavice ti se quick boot manager,odaberi jedan od ta dva harda za koji mislis da treba da dize win.Ako sam skontao pitanje.. :: Pojasni jos zeru sta u stvari hoces :: :: :: (c) 1982 Sinclair research Ltd :: :: :: Kako podići sistem sa 2 sata HD-a koji imaju instalirane windowse :: :: Bane Bgd.
Kontam da starije ploce nemaju QB,ali posto ima sata prikljucke malo je novija ploca,valjda.i trebalo bi da ima,velika vecina ih ima..A i malo detalja je covek izneo u vezi problema,tako da malo i nagadjam.Ni Trgovcevic mi nije ravan:)
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: to stoji, ali zaboravljas da nece da moze na svakoj ploci...Gigabyte ima jednu foru,ASROCK drugu,Biostar trecu,ASUS cetvrtu,a neke i nemaju...dakle,samo bios i Boot Device priority :: :: :: :: Pritiskom na F9-F12 pri startovanju compa pojavice ti se quick boot manager,odaberi jedan od ta dva harda za koji mislis da treba da dize win.Ako sam skontao pitanje.. :: :: Pojasni jos zeru sta u stvari hoces :: :: :: :: :: :: (c) 1982 Sinclair research Ltd :: :: :: :: :: Kako podići sistem sa 2 sata HD-a koji imaju instalirane windowse :: :: :: Bane Bgd.
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647155. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.